Lekker bezig

Hoi allemaal!

Na onze vorige blog hebben jullie natuurlijk zitten wachten op een nieuwe blog van ons groepje…hier is die dan 🙂

Allereerst stonden wij vanmorgen op, de ochtenden worden al steeds zwaarder maar daar trekken wij ons niks van aan, dus om 6:30 stonden wij weer in de kamer van Niels voor ons goedemorgen gesprek…

Met de spraakzaamheid van Niels, de vermoeidheid van Popke, het enthousiasme van Jamie, de slapeloze nachten van Mike, de tevredenheid van Nienke, het opgeborstelde haar van Joëlle en het filosoferen van Max gaat het al steeds beter!

Vandaag hebben we allemaal lekker gewerkt aan het kinderwerk, de shackrepair en de bouw.

We zijn bezig met het maken van een wipwap bij de crèche in de sloppenwijk waar we het kinderwerk doen, en bij de bouw begint het inmiddels al behoorlijk op te schieten! Er komt zelfs al een steiger aan te pas!

Met fijne goede morgen gesprekjes en een goede dag werk achter de rug stappen we straks weer lekker in ons bedje om morgen weer een frisse start te kunnen maken!

Groetjes, de beste bloggers!

 

Jamie: Hooooi, ik mis iedereen best wel maar zit hier helemaal op mijn plek. Vandaag voor de 3e keer kinderwerk en die kindjes maken me zo gelukkig. Tegelijkertijd is het ook wel erg zwaar. Dinsdag vooral een hele zware dag gehad maar tussendoor nog wel genoten. Heb een gehandicapt kindje ontmoet, en die neem ik dus mee daar huis (dat jullie het even weten). Ik zie hier zo veel leed en voel me soms heel machteloos, maar vind het dus heel fijn dat ik een heel klein beetje kan helpen. Ik zit een een hele leuke groep met heel veel lieve mensen. Met mijn hand gaat het ietsje minder dan de vorige keer maar komt goed, ik zal voorzichtig doen. Groetkes Jamie

Nienke:  Lieve Alwin, paps en mams en de rest! Bedankt voor de berichtjes! Het is genieten hier. Ik heb nu twee keer kinderwerk gedaan, wel heftig maar echt heerlijk om die kindjes een lach te bezorgen en lekker met ze te zingen, dansen en sporten. De natuur, zonsopkomst en -ondergang en sterren, zo mooi allemaal. En tsjongejonge, ik heb zin in een frikandelspeciaal, weten jullie ook alvast wat we die zaterdag gaan eten;) ik mis jullie best wel een beetje, dus een hele dikke knuffel! XNienke. PS. Ik mis je Allieballie, geniet van je vakantie!xxx

Joëlle: Hooi! Bedankt voor alle leuke berichtjes! Het werken is warm en het zwembad ijskoud perfecte combi.. Het vroege opstaan gaat me echt mega goed af, niet zo. Wat we hier meemaken is niet te omschrijven, vreugde en verdriet gaan hand in hand. De natuur en de sterren zijn mega mooi. Ik zie jullie snel weer en lees de meeste berichtjes, Eva je armbandje heb ik gegeven 🙂 Wanneer weer in Nederland gaan we echt heel veel kipnuggets eten met ze alle! Dikke knuffel x

Popke: Hier groetjes van Popke, alles gaat goed! Ik heb mega veel zin in een knuffel van mijn vrouw en kinderen 🙂

Maik: Wat hierboven staat, geldt zeker ook voor mij. Maar dan natuurlijk niet vrouw en kinderen, maar….

Max: Hoi vrienden familie en alle andere mensen met te veel tijd! Ik ben heerlijk aan het genieten hier in Afrika, het kinderwerk is aangrijpend maa het voelt goed om iets voor hun te kunnen betekenen… op de bouw heb ik het erg naar mijn zin! Morgen ga ik voor het eerst de shackrepair doen, we hebben een groot project en daarna gaan we nog wat kleinere dingetjes in shacks fixen… Wat ik thuis zei over weinig reacties neem ik in, laat maar binnenstromen…ben erg benieuwd daar het leven in NLD…
Xoxo Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch