Moe en voldaan, eindelijk een welverdiend weekend!

De vrijdag is aangebroken. De laatste werkdag van deze week alweer. Om 06:30 uur staan we allemaal met onze vrolijke koppen (not) bij ons geweldige groepje voor de gmg-gesprekken. We zijn allemaal klaar voor weer een nieuwe dag.

 

Na het ontbijt gaan we onderweg naar de werkplekken. Marc en Kim gaan aan de slag op de bouw, waar het al lekker opschiet. Bij het kinderwerk zijn Amber, Celine, Thom, Krista en Gabriëlle. Alle kindjes worden opgehaald in de wijk door ons samen met een tolken. Onze tolken heten Sharon, Thanksgiving en Mary. Het zijn ontzettende leuke meiden die ook heel graag mee willen werken aan een verandering in de wijken. Zij doen dit vrijwillig. Zonder hen is het heel moeilijk om zoveel kindjes een leuke dag te geven. Dus daar zijn wij ze heel dankbaar voor.

 

Na het werk gaan we door naar de Choppies om nog de nodige boodschappen in te slaan. In de middag staat een bezoek aan een ‘safe house’ op de planning. Dit is een huis waar kinderen opgevangen worden die niet meer thuis kunnen wonen. Hier hebben wij kleding en basisbehoeften uitgedeeld. Dit heeft ook weer een grote op ons achtergelaten.

 

Bij de Witte Duif zijn we goed verzorgen. Vanavond hebben we zelfs een heerlijke braai! (Barbecue)

 

Kim:

Heeey Sjakie! Ik zei toch dat het een meisje zou worden! Wat een prachtige naam en ik kan niet wachten om die kleine te komen knuffelen. Ook een dikke kus voor Finn! Lieve pap, mam, Sem en May. Morgen ga ik eindelijk op safari! Ik mis jullie wel nu! Voor de rest: ik heb het enorm naar mijn zin en ik geniet van elke seconde! Ik vind het superleuk om jullie berichten te lezen. Dikke kus, Kim

 

Thom:

Na een heerlijk weekje werk te hebben verricht komt weekend als geroepen. Ik heb kinderwerk gedaan (even de kinderen een voetbal cursus geven) en ik heb wat steentjes gelegd bij de kindercrash die we aan het bouwen zijn. Morgen (zaterdag) moeten we lekker om 4 uur s’nachts opstaan om de bus te pakken naar safari, nu maar hopen dat ik een leuk katje zie. Maar pa, moe en Sander hoe is jullie vakantie eigenlijk? Nog veel plezier in ieder geval!

 

Celine:

Hi allemaal! Vandaag was heel bijzonder. Het kinderwerk ging zo goed! De kinderen zijn zo puur, oprecht, eerlijk. Je zag ze echt opbloeien naarmate de dag vorderde. Ik ga die lieve kindjes echt missen! Het is hier super fijn. Lief thuisfront, maak je geen zorgen. Het gaat goed met me! En bedankt voor de lieve berichtjes mams en Room! Love you guys! X Cee

 

Amber:

Hee lieve allemaal. Het gaat hier echt heel goed. Het kinderwerk is heel gezonder en leuk! De kinderen zijn zo lief en vrolijk ondanks alles, dat vind ik echt gaaf om te zien en ja opa en oma het metselen heb ik al aardig onder de knie maar of ik het als beroep wil is wat anders hahaha. Xxamber

 

Krista:

Dumela familie en vrienden, alles gaat goed hier, voel me hier zo lekker in Afrika. Morgen gaan we met de groep op safari, heel veel zin in. Dikke kus aan jullie en maak je geen zorgen om mij ik vermaak me prima. Hou van jullie xxx

 

Marc:

Heey allemaal. De eerste week zit erop! Wat gaat de tijd ontzettend snel. Ik geniet enorm van het land, de mensen en in het bijzonder de kinderen. Ik heb kinderwerk mogen doen met Marjolijn! Super bijzonder om dat samen met haar te mogen delen. Morgen gaan we op safari, eens kijken of we de Big Five nog kunnen spotten! Verder gaat alles goed. Bedankt voor al jullie berichtjes. Het blijft super leuk om ze te lezen! Liefs Marc.

 

Gabriëlle

Lieve familie en vrienden. En vooral Cees en Florence! Fijn dat jullie ook een fijne vakantie hebben gehad! Op naar de 2e week  Het is fijn hier. Ik ben trots op de jongeren van de groep Het is een bijzondere reis. Het is intensief merken we als staf en we zijn echt toe aan een rustig weekend en wat extra slaap. Ik heb het echt naar m’n zin. Avontuur en de mooie cultuur en mensen en kinderen waar we mee optrekken. Morgen heerlijk op safari! Meer zien van de prachtige natuur. Bedankt voor jullie lieve reacties. Love you. Gaby

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch