Naar de kerk in Koster

De ochtend begint al goed vanwege het uitslapen en de geur van versgebakken broden. Na het ontbijt gaan we onderweg naar de blanke kerk in Koster. Wanneer we aankomen, mogen we genieten van mooie Afrikaanse liederen en een prachtige preek. Als dank zingen wij zelf ook nog twee ‘succesvolle’ liedjes.

Als de dienst is afgelopen, worden we uitgenodigd voor een kopje koffie en een lokale lekkernij. Een paar deelnemers krijgen zelfs dansles van de jongeren uit de kerk. Jeroen genoot er met volle teugen van. Vol spanning rijden we terug naar ons verblijf op zoek naar de dode leeuw die Henk gespot had op de heenweg. Beetje jammer dat dit een niet ademend kalf bleek te zijn… De rest van de middag hebben we vrije tijd. Een paar van ons worden met kleren en al het zwembad in gegooid en anderen gaan voor een wandeling de berg op achter ons verblijf. We gaan ons nu allemaal voorbereiden op de dag van morgen, want dan gaat het echte werk pas beginnen.

Ivanka: Lieve allemaal, met mij gaat het heel goed, mn kleren zijn samen met mij schoongewassen in het zwembad. Het is hier heel leuk en gezellig, maar mis jullie natuurlijk allemaal wel een beetje. Geef maar veel knuffels aan de kinderen en veel liefs Iv

Nick: Hoi, alles gaat goed hier, ik leef nog. Ontzettend naar mijn zin en ik heb vandaag zelfs een gratis wasbeurt met kleren en al in het zwembad gekregen. Het is vast heel rustig thuis zonder mij, maar over twee weken ben ik er weer hoor. Groetjes Nick ps. Ik mis jullie wel beetje hoor.

Jiska: Lieve iedereen, hoe is met jullie? Ik heb het hier in ieder geval ontzettend naar mijn zin, maar mis jullie wel een beetje hoor! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar morgen, want dan gaan we echt zien hoe het er in de Townships aan toe gaat. Hopelijk hebben jullie ook een leuke tijd in Zeeland! Liefs, Jis

Fabienne: He lieve familie, Hoe gaat het daar in Nederland? Missen jullie mijn al een beetje? Ik jullie wel hoor! Morgen gaat het werken dan echt beginnen…. SPANNEND!! Hele dikke kus en een dikke knuffel aan mijn kleine vriend Olaf!

Frederique: Hi allemaal! Het vliegen viel heel erg mee gelukkig  Het is echt heel gezellig hier, maar wel heftig om de verschillen mee te maken tussen de blanken en de zwarte mensen. Het is hier best koud, maar als de zon schijnt kunnen we van het heerlijke koude zwembad genieten. Ik mis jullie stiekem wel een beetje, maar over twee weken zie ik jullie weer. Tot snel! Dikke kus en knuffel, Frederique.

Leah: Dag lieve Yarah, mama en broers! Ik heb het ontzettend naar mijn zin maar vind het jammer om het niet met jullie te kunnen delen direct. Ik mis jullie maar ik geniet er ook echt van!!  Geef Yarah honderdduizend kusjes van me

Henk: Hoi Allemaal, het gaat prima hier. Melissa, gefeliciteerd een fijne dag morgen, we zullen aan je denken. Ook knuffel van Conny.

31-07-2016-2 31-07-2016-1 31-07-2016-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch