Hitte en verkoeling

Vanochtend is de stroom uitgevallen, mensen dachten dat het leuk was om de hoofdkabel in Koster te stelen. De wekker gaat om half 8, eindelijk een klein beetje uitslapen. We gaan om 9 uur de bus in op weg naar de zwarte kerk. Na een lange busreis komen we aan bij de kerk, wat eigenlijk gewoon een iets grotere shack was. We komen eigenlijk een beetje halverwege de dienst binnen en we worden welkom geheten en gaan we zingen. In de kerk is het erg warm en we moeten daarom ook heel veel water drinken. Voor een paar van ons werd het even iets te veel. We hebben hier ook Koos en Willemien ontmoet, waar de voorgaande groepen hebben geslapen.

Na de kerkdienst en weer een poosje in de bus te zitten, komen we aan bij River Still. Dit is een groot landgoed met een mooi huis maar wel iets te veel spinnen. Hier eten we Bobotie en daarna mogen we zwemmen, kanoën en aan een liaan het water in slingeren. We hebben veel lol gehad, maar de tijd is voorbij voor je het weet en zoeken we verkoeling in ons eigen zwembad. Broodje rauwkost maar iedereen zit gauw vol, nog een nacht en morgen aan het werk!

Hey allemaal; eerst Dailah, wat is ons vak voor PW? En ik mis je wel hoor Dai. Als Dai niet leest, Lenny ga even aan haar vragen, als je wil xxx. Mammie; ik ben erg trots op je dat je nu even zonder ons beiden zit, nog een paar dagen en dan ben ik weer thuis om het huis overhoop te halen en blijf reageren, want ik miste je, love you. En andere friends: I love u all. xoxoxo Gillie

To Will: haha I don’t like surprises. Can’t wait to see you again tho, ly. Tessie gurl: jaa ik lees al je berichten en ik vind t iedere keer weer super leuk dus blijven doen hvj. Papa, mama, anky: gaat alles goed bij jullie? Ik mis jullie xx Allebei de opa’s en oma’s: heel erg bedankt voor jullie berichtjes, ik vind het heel leuk dat jullie het allemaal zo volgen. Helga: safari was inderdaad heel erg gaaf! En nee ik ben niet cameraschuw, kijk maar naar de modellenfoto met Gillian die erop staat, haha! Doeg jongens xx Eva

Heyy, Het is nog steeds fantastisch hier en jullie moeten allemaal jaloers zijn. Pap, mam, Anne, Thijs: ik mis jullie wel en ik heb nu al zin om jullie weer te zien ondanks dat ik hier niet weg wil. Opa’s en oma’s: tnx voor de berichtjes, superlief! Als ik weer thuis ben vertel ik alles uitgebreid.. Friends: als jullie dit lezen, volgende week kom ik jullie weer vervelen op school maar voor nu een hele fijne vakantie! XX Emma

De hond op de foto is trouwens niet dood hij was aan het slapen zoals Kyra het altijd doet. Dit is trouwens wel een leuk iets voor mijn verjaardag(hint). Papa je bent vast trots op mij want ik heb een muurtje bijna zelf gestuukt en vond het echt heel erg leuk om te doen! Bouwen vond ik echt zowat het leukst na shack repair. Vind het echt super leuk om jullie berichtjes te lezen en ik zie er naar uit om jullie allemaal weer te zien! Liefs, Marilène

Hallo allemaal! Papa, mama, Bram, Wessel, superhoe’s en alle andere freunden: Het is echt superleuk hier en ik geniet echt. De safari was echt gaaf en het is supergezellig hier met de hele groep, maar ik mis jullie al wel een beetje hoor, dus blijf vooral reageren want dat vind ik leuk! J Tes/Daan, al wat gehoord van PW? Ik ben benieuwd.. Fijne vakantie iedereen en Wes ik ga proberen een leuk cadeautje te zoeken hoor! xxx Maaike

Hoi iedereen, het gaat goed met me en het is hier echt heel gezellig met iedereen. Mama: safari was echt superleuk alleen de camera was leeg maar Esther heeft gelukkig wel mooie foto’s gemaakt, ik heb zelfs ook nijlpaarden gezien J. Juul: wil je aan romy vragen wat wij voor pw hebben? En overleef je het wel zonder ons? ;). Laatste weekje alweer, gaat veel te snel dit, see you soon. Liefs Elise

Nu is het mijn beurt om iets te vertellen. Ik wil niet zeggen dat ik de leukste groep heb, maar ze hebben sowieso de leukste leiding! Wat is het een geweldige ervaring hier. Dat had ik niet willen missen. Elke avond kijk ik naar dezelfde maan, net als jou Thijn!!! Hoe mooi en goed het is om hier te zijn, ik kijk ook stiekem weer uit naar zaterdag om familie en vrienden weer te zien. Zolang ik maar mijn horloge omhoud en een t-shirt met minimaal een v-hals, valt het niet op dat alleen dat bruin geworden is. Gaaf dat iedereen zo vaak reageert op de blogs. Dikke knuffel aan iedereen van Pim

Als de zwarte mensen het eigenlijk te heet vinden om te gaan dansen mag je trots zijn op de jongelui die het anderhalf uur hebben volgehouden in de net wat grote shack, zoals ze de kerk boven beschreven. Wel een beetje jammer dat ze dat graag wilde meemaken. John Mekoudy preekte over de zieke die door het dak naar beneden werd gelaten. Hij en zijn vrienden gingen ervoor. Heb vertrouwen in je zelf want God heeft vertrouwen in jou. Dus geef niet op. Vanavond lazen we een brief die we ontvangen hadden van Kim, geschreven aan haar vrienden dus ook aan onze groep. Dinsdag de begrafenis en hoewel ze het erg zwaar vind blijft ze vertouwen op God! Wij steunen haar.

De staff

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch