Nationale vrouwendag

Nationale vrouwendagVandaag liggen we met smart te wachten op een ontbijt op bed van de jongens, het is namelijk vrouwendag. Maar helaas kan dit feest niet door gaan, want de keuken is dicht.

Na het opstaan kunnen we om 07.15 uur lekker ontbijten. Daarna gaan we met onze bus en buschauffeur Hannes naar geweldige zwarte kiddo’s. Vanwege de vrouwendag, wat hier een nationale feestdag is, kunnen we vandaag helaas niet gaan bouwen. We gaan lekker met de kinderen springtouwen, een potje voetballen en nog veel meer. De kinderen weten niet van ophouden.. Het mooiste is dat we ze heerlijk plat knuffelen.

 Om 12uur staat de lunch voor ons klaar en na een kort bezoek aan de familie Heijmans, zij gaan volgende week ons alles vertellen over dit aparte land rijden we terug naar de Witte Duif. Een heerlijk ijskoud zwembad staat ons te wachten. Een heerlijke namiddag relaxen staat op de planning. Het is zo weer tijd voor het avondeten daarna gaan de voorbereidingen van morgen weer van start. Op naar weer zo’n super dag!

Drukkies van Bas, Daniëlle, Marscha, Marjolein en Rianne

Nationale vrouwendag Nationale vrouwendag Nationale vrouwendag Nationale vrouwendag Nationale vrouwendag Nationale vrouwendag Nationale vrouwendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch