Wakker worden aan de andere kant van de wereld

HWakker worden aan de andere kant van de wereldet is zondagmorgen. De hele groep -op Brigitte na, die komt donderdag- zit aan de ontbijttafel. We delen nog steeds onze verhalen over stempels, drukkies, knuffelen in het weeshuis, de Wimpys (nabijgelegen fastfoodrestaurant) en nog veel meer.

Na het ontbijt bezoeken we een dienst in de N.G. kerk. Ds Loots wil ons alle feest en vreugde geven in het woord  “loskomen”. Los gaan zoals in die gelijkenis van die verloren zoon. En we horen van een Vader die zijn Zoon liet gaan.

Na de dienst stellen we onze spieren op de proef door 5 kwartier te ‘stappen’ door de ruige Zuid-Afrikaanse natuur met de dochter van Willem.

We kijken uit naar de start van het project en morgen gaan we daar alles over vertellen. Licht uit op de Witter Duif. Morgen weer een dag…

Rianne: haai allemaal, Het is hier ontzettend mooi! Morgen een dag met veel kinderwerk! ZIN IN!! Xx
Marjolein: Heey lieve thuisblijvers, wat is het hier toch super mooi en wat een gezellige groep!! Xx
Lisanne: Hee lieve lezers! Het is hier weer GEWELDIG!! Ik geniet vol op en zie uit naar deze weken! Liefs
Debora: Dag geliefden! In een woord: sterrenhemel. Wauw. Het gaat goed! Dikke kus.
Wendy: Het is hier echt geweldig en super mooi als je vanaf je privé balkon kijkt! Liefs.
Chantal: Haaii thuisblijvertjes. Wat een mooie omgeving hier. Mooie plek om te kunnen werken, samen met een leuke groep. Liefs
Denise: Het is hier zo leuk en cool en mooi en we hebben een super groeep!!
Joost: Het gaat allemaal goed met ons, afgelopen dagen een paar bijzondere plekken bezocht, je aanwezigheid geeft al genoeg voldoening voor de mensen.
Geerten: Ik ben al aardig aan het wennen aan het relaxte Zuid-Afrikaanse leven. Mooie omgeving, mooi weer en ik wil MEEER 😉
Marinka: Hee lieve allemaal, Het is hier echt geweldig! Volop genieten met deze gezellige groep!! chopchop van Marinka
Nick: Hoi, na een dag later aan te zijn gekomen ben ik eindelijk aangekomen in het prachtige Zuid-Afrika. SUPER genieten met een heel mooie omgeving en een heel leuke groep. Drukkie van Nick.
Daniëlle: Hoi lieve thuisblijvers, het is hier super mooi. Gave natuur, heerlijk weer en prachtige mensen. Kortom volop genieten  Liefs
Rik: Dumela! Het is hier weer helemaal top! Wat blijft het een geweldig mooi land! Kan niet wachten om aan de slag te gaan hier! Toedels!
Bas:  Hallo, Ik vermaak me weer helemaal top hiero! Heb zin om weer te beginnen met de kinderen blij maken! Laterzzz
Milou: Hoi lieve mensen! Zo blij dat we uiteindelijk zijn aangekomen 😉 Het is hier echt super! Super mooi uitzicht als ik s’ ochtends mijn bed uit kom, de groep is heeel leuk, mooi weer en nog veel meer dus kortom helemaal top hier!!
Ben: hoi allemaal! Het is hier super leuk! Een mooie natuur en leuke mensen! Ik heb zin in om morgen met de kinderen aan de slag te gaan! Joe!!
Tim: Hallo allemaal, het is hier super top en heb zin hier te helpen! Kaluhm!
Esther: heel blij om hier te zijn, de sfeer in de groep is super en het huis prachtig. Vanaf morgen echt aan de slag, spannend en mooi tegelijk. Dikke kus voor Hans, Stef en Sem xxx
Ruben: Hallo mensjon, ik hebt hier ceeker naar mn zin en ik hou ook van jullie!
Marsha: Hoihoi! Ik geniet weer! Ik denk dat jij dat ook zeker gaat doen mam, dus tot donderdag!! Dikke kus
Willem en Jan: we hoeven er niets meer aan toe te voegen, hartelijke groet en alvast bedankt voor de reacties.

1 2 3 4 5 6 7

Comments are closed.

nl_NLDutch