Berichtjes

Een berichtje van iedereenEen berichtje van iedereen…

Sanne: Hoi allemaal! Safari gisteren was echt gaaf! We hebben zelfs een leeuw gezien. Susan gefeliciteerd en Richard: Alvast gefeliciteerd..;)

Lisa: Hey lieve allemaal, dit is denk ik de laatste keer dat ik kan schrijven.  Dus familie Jose, alvast een hele fijne verjaardag voor Sanne! Ik zie jullie allemaal snel, en hoop dat jullie een fijne week hebben.  Pap, mam, Laura en Delc,ik mis jullie maar zie jullie snel, hou van jullie x

Laura: He allemaal! Gister op safari geweest en zelfs een leeuw gezien. Verder is het hier heel leuk en een heerlijk weertje. Hoe is het daar? Veel sneeuw? En hoe gaat het met je been mam? Liefs x

Anne: Hey lieve allemaal! Alweer een berichtje. Dit is waarschijnlijk ook de laatste tot ik terug kom. Nogmaals, geniet van de wintersport! En Annelies en Joanne, hou ze er nog eeeventjes in hea? 😉 Ohja, over de foto’s. Ik heb tot nu toe vooral andere foto’s laten maken maar aankomende week zal ik er nog even veel maken. Doe de groetjes terug aan de oma’s en opa als je ze nog spreekt ma! xx

Lianne: Hoi allemaal! Het is hier nog heel leuk en nog steeds heel lekker weer! Safari gister was echt super! Blijft leuk om alle reacties te lezen! Zie jullie volgende week weer 🙂

Felix: Hoi iedereen! Bedankt voor alle leuke berichten uit Nederland. Het weekend zit er weer bijna op en heb het weer heel leuk gehad. Deze week nog even een paar dagen bouwen en kinderwerk doen en ik heb er zin in. Tot nu toe ook hel veel leuke dingen meegemaakt en ook heftige dingen. Tot nu toe veel geleerd. Ook straks weer zin om naar huis te gaan. Mam,pap,oli4 en max veel zon en duik plezier. Gr Felix.

Alco: Nog steeds echt super hiero. Leuke groep, aardige leiding en lekker weer. De reacties blijven echt leuk. Probeer nog even een weekje zonder me te doen haha!  Adiooos

Laurens: Heey iedereen. vrij weinig te melden, behalve dat ik Nederland echt niet mis, en dat je merkt dat mensen blij zijn met je werk! Thnx Robin ik dacht al hoe moet dat nu? ik zat trouwens in de jeep die de leeuw zag 😀 spreek jullie zaterdag! ps beter leren jullie met zen allen klaverjassen!

Suzanne: bedankt voor alle lieve reacties! Ik kan er nu niet uitgebreid op ingaan, dus ik vertel het in NL wel weer! Ik heb het hier super naar m’n zin, de safari was echt top! Vanochtend naar de zwarte kerk geweest, indrukwekkend! Tot zaterdag! Liefs

Tamar: He allemaal 🙂 Ik hoop dat jullie ergens een internetcafé kunnen vinden maar anders heb ik altijd oma nog die trouw reageert. Super Daav dat de dagen bij de mariniers zo goed gingen! Spannend nu nog, want er moeten er nog 14 afvallen toch? Lekker trainen in Egypte dus. Oma, geef iedereen daar maar een knuffel en sterkte met de politie zaken. liefs.

Elsbeth: Lieve allemaal, het gaat nog steeds goed hier! Het weer is heerlijk en de groep is top! De safari was gister ook super gaaf, wij zagen de leeuw:) De kerkdienst van vanmorgen was ook super gaaf om mee te maken. Geniet nog maar een weekje van de rust thuis, die is na zaterdag weer over;) Dikke kus!

Wianne: Heej pap, mam en de rest. Zijn jullie vandaag nog uit eten geweest? Ik in ieder geval wel. Bedankt voor de felicitaties (ik krijg ze vanavond pas te lezen, maar het zijn er vast veel ;))en de brieven ga ik zo lezen in de zon bij het zwembad (Ja, ik word nepneger!). We kregen vanochtend in de zwarte kerk om 10:00 uur te horen dat het buiten in de schaduw al 24 graden  was en het is alleen maar warmer geworden daarna :). Nog nooit zo’n schijnende zon gezien op deze dag! Fijne vakantie daar! Liefs jullie GROTE dochter Wianne!

Jochem: Hallo iedereen! Safari gisteren was écht super! Als enige een foto van de leeuw gemaakt 🙂 Rens, gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat donderdag een leuk feestje was, en dat vandaag ook nog een beetje leuk mag zijn! Sterkte allemaal deze week, ik denk aan jullie! En bedankt iedereen voor de lieve reacties, fijn en leuk om elke dag weer te lezen!

Demi: Dumela, lieve mensen thuis. Nog steeds top hier. Safari was natuurlijk heel gaaf. Pap en mam, bedankt voor het tijdschrift met inhoud. En vooral bedankt voor jouw brief pap. Kan je al vlechtjes in je baard maken haha?! Heel fijn om alle berichtjes van iedereen op de blog te lezen. Nick en Sjantal, gewonnen gister? Dikke kus Deem

Gerianne: Hoi allemaal, bedankt voor jullie berichtjes, is echt leuk. Gister was de safari echt super leuk! Veel dieren van dichtbij gezien, en vooral in de Jeep was het echt super leuk!  Verder veel ik nog steeds niet naar huis nie 😉 En voor iedereen die vakantie heeft, fijne vakantie! xx

Dieuwertje: Lieve allemaal, vandaag mag ik alweer schrijven, maar het is ook mijn laatste keer. Met mij gaat alles goed. De kerk vandaag was supergaaf om een keer mee te maken. Ik heb genoten van alles wat we afgelopen weekend hebben gedaan!! Ik ga er nog een super leuke week van maken! Iedereen heel veel succes met alles wat jullie moeten doen deze week! Heel veel liefs mij

Angela: Hey lieve mensen thuis, ik heb het nog steeds naar m’n zin. Wel heb ik ook heftige dingen gezien, kleine shacks, zieke mensen, kleine kinderen met verantwoordelijkheden, ect. Maar ook hele lieve kindjes. Als antwoord op jullie vragen: de warmte hier is goed te doen en ja ik maak veel foto’s Mike! Ik mis jullie wel steeds een beetje meer. Ik hou van jullie. Ik ga weer lekker de zon in! Dikke kus.

Manoek: Hoi iedereen! Het is hier nog steeds echt super, maar we hebben ook wel hele heftige dingen meegemaakt. Bedankt voor de reacties, ik kan niet op alle reacties reageren maar dat komt nog wel als ik thuis ben. Suus gefeliciteerd en Richard alvast gefeliciteerd! Liefs

Mirjam: Hey iedereen! Wat leuk om elke dag jullie reacties te lezen :)! Het gaat goed hier en met mij ook. We maken elke dag weer nieuwe dingen mee, heftige dingen er zijn veel kindergraafjes maar ook erg leuke dingen zoals lieve kindjes  en vandaag feesie gebouwd in de ‘zwarte’ kerk. Werken gaat goed en ik heb al klein beetje een lekker kleurtje . Groetjes daar en ik denk aan jullie. Mariël nog gefeliciteerd, meidje! En Es, over een klein weekje ben ik weer terug en groetjes daar! Dikke kus <3

Sietske: Hey allemaal, het is hier nog steeds helemaal super. Gisteren zijn we op safari geweest en dat was echt super leuk en oma we hebben heel veel dieren gezien alleen geen leeuw :(. We hebben ook al veel gezien, leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Iedereen bedankt voor alle leuke en lieve reacties. En Kjeld er zaten geen spelfouten in hoor ;). X

Marije: Lieve oma, bij deze wil ik u alvast feliciteren met uw verjaardag. Ik hoop dat u een fijne dag hebt en dat we elkaar op de verjaardag van Jasper kunnen spreken. Voor iedereen ;Vandaag was weer een mooie dag. Ik geniet erg. Ik kijk uit naar nieuwe reacties, want het is erg leuk om dingen te lezen vanuit Nederland. Liefs, Marije

Gert-Jan: Beste iedereen, vandaag was het hartstikke leuk. Ik heb gedanst en gesprongen met de mensen van de zwarte kerk. Hele belevenis, echt heel leuk. Deze week maken we de school af en donderdag leveren we de school op aan de eigenaren. Dan zal er ook een openingsfeest zijn. Ik hoop nog op een mooie week! Groeten vanuit Zuid-Afrika.

Lorenzo: Dit weekend is zeker geslaagd! De safari was echt geweldig en we hebben 3 van de big five gezien, zelfs de leeuw! Vandaag waren we te gast bij de zwarte kerk en wat hebben we leuk gedanst en gezongen, een hele ervaring.  Nu dan nog de laatste beetjes voor de crèche!

Nick: hey allemaal, de eerste week is om en het was overweldigend! ik zou hier het liefst blijven 😉  Dit weekend is snel verlopen. De Safari was erg mooi! De zwarte kerk was ook bijzonder. Ik had me er al wel wat bij voorgesteld, maar we hebben dansend en in polonaises door de kerk gezongen. Deze week gaan we nog hard aan de gang om de school te kunnen opleveren donderdag. Hoe is het met jullie?

Marit: Heey iedereen! Ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin. Inmiddels best heftige dingen  gezien bij shack- repair maar word er alleen maar meer gemotiveerd van om hard te werken 🙂 Heb zin in de laatste week  hier. De groep en de kinderen van de shacks zijn heel leuk! Vind jullie berichtjes ook leuk! Tot zaterdag!! xxxx

Joletta: Hey lieve mensen! Vandaag zijn we naar de ‘zwarte’ kerk geweest. Heel leuk om mee te maken! Hele enthousiaste mensen 🙂 Komende week mag ik waarschijnlijk nog een keer kinderwerk doen, shackrepair en nog een dagje bouwen. Heel veel succes de komende week en tot zaterdag! Ik hou van jullie! liefs

Judith: Hee lieve mensen! De eerste week is al weer voorbij, het is heel erg snel gegaan! Als ik moest kiezen tussen het rijke Nederland waar ik alles heb of Afrika met veel ellende en gebreken, kies ik toch echt voor het laatste. Ik wil hier eigenlijk niet weg, want dan ga ik hier de rust, de natuur, de dieren en de lieve kinderen missen. Ik voel Gods nabijheid heel erg. Want in tijden van vreugde of van verdriet mag ik weten dat ik bij Hem veilig ben Hij die mij ziet.

Anne Ruth: Vandaag naar een swingende kerk geweest, erg leuk om mee te maken!  Afgelopen week heeft veel indruk op me gemaakt. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes. Tiemen, ik kom een keer bij je kamer langs! Tot over een week:)

Reno: Hee iedereen! Vandaag naar de zwarte kerk geweest en ik vond het geweldig!! Het enthousiasme en de uiting deed me erg aan thuis denken. Ik wil nog niet weg hier maar ik heb ook wel weer zin in Nederland. Vandaag nog een heel goed gesprek gehad en dat heeft me toch weer in mijn geloof geholpen. Iedereen tot volgende week!!

Sofie: Hee lieve schatten thuis, ik heb afgelopen week drie keer gebouwd en één keer kinderwerk gedaan. Ik geniet erg van het werk hier. Aankomende week mag ik nog een keer shackrepair doen en daar ben ik heel benieuwd naar. Hou jullie taai het laatste soof-loze weekje 😉 Dikke Kus Sofie

Ilse: Vanmorgen naar de zwarte kerk geweest, ja…. ja Ilse tussen de ‘Big Mama’s’  in polonaise door de kerk! Echt geweldig, maar zo warm! Het is hier echt geweldig, vanmiddag heerlijk op een stil plekje muziek kunnen luisteren in het zonnetje!

Yvonne: Vanmorgen voor Wianne gezongen die vandaag jarig is. De zwarte kerk was heel bijzonder, er werd gedanst en gezongen. Vanmiddag lekker op een rustig plekje gelezen en in de zon gelegen.

Henk: Hallo allemaal. Het is hier goed. Lekker warm en nu lekker weekend. Gister genoten bij Pilanusberg, veel gezien. Vandaag naar de zwarte kerk. We zijn nu bulldozers, volgens de pastor ;-), ben benieuwd.
@Geanne, leuk om van thuis te horen al mis ik de kids wel. Nog een weekje :). @Henry en Jet, bedankt voor jullie berichtje, leuk dat jullie meeleven!

Wim: hoi allen die mij lief en dierbaar is… mooi dat die “schone” jongens ook iets meer laten zien dan alleen uitgaan met die meiden. @Liset: gepresteerd naar vermogen!!! Gefeliciteerd! @ Jannes: Alles goed gegaan met de cito??? Zal vast wel… nog één weekje als een bulldozer aan het werk…  zal na zaterdag waarschijnlijk wel weer uitgewerkt zijn.

Jan: dag…

Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen

Comments are closed.

nl_NLDutch