Power rangers!

Power rangersDe dag begint vandaag al om 04.00 uur, snel in de bus op safari! We hebben er allemaal super zin in ondanks het vroege tijdstip. Eerst geeft onze chauffeur Hannes ons een rondrit in de eigen bus en daarna gaan we in een open jeep rondrijden. Dit is supergaaf!!! We zien onder andere nijlpaarden, zebra’s, olifanten,  giraffes en als hoogtepunt een leeuw.

De omgeving hier is prachtig soms staan we er niet eens meer bij stil als we om ons heen kijken maar vandaag worden onze ogen weer even geopend.

Na de safari gaan we naar een winkelcentrum. Het is raar om de verschillen te zien tussen de townships en dan ineens de luxe van een winkelcentrum. 😉 ) Na het winkelen gaan we ‘lekker’ uit eten, met ‘heerlijke gefrituurde’ patatjes… (Koos en Willemien zijn beter 🙂 )

Het was een topdag!! Maar nu zijn we allemaal lekker uitgeteld, dus snel slapen. daag!

Joletta: Hee mensen thuis! Bedankt voor alle reacties, super leuk om te lezen! Wauw, vandaag was echt een topdag! Echt genoten van de Afrikaanse natuur. 🙂 Ik heb het hier nog steeds heel erg naar mijn zin en elke dag is weer genieten! Ik hou van jullie allemaal! Gert Jan, bedankt voor je lieve berichtje vrijdag, super leuk, ik hou van je! liefss

Tamar: Hee lieve allemaal. Leuk om jullie reacties te lezen, en gelukkig zijn er oma’s die veel tijd hebben daarvoor. Pap, mam, daav, mat en saar als jullie het nog lezen: Heeeel veel plezier in Egypte, fijne reis en geniet ervan. Saar ik hoop dat je citotoets is goed gegaan! Vast wel! 🙂 Oh en oma, je zult toch echt met de foto’s moeten wachten tot ik thuis ben want er mogen nooit veel foto’s op dus des te leuker om ze allemaal te zien als ik terug ben, ik sta er genoeg op 😉 Heb zin om het boekje te maken! Dikkekus en veel liefs.

Lisa: Hey lieve iedereen, ik heb het heel erg naar m’n zin hier! De safari was heel leuk om mee te maken. Familie Jose, het gaat heel goed met me, ik mis jullie ook! Hoop dat het goed gaat bij julie. Jan en Adri, heel leuk om een berichtje van jullie te lezen, bedankt! Pap en mam, ik hoop dat jullie een paar leuke dagen weg samen hebben gehad en gelukkig was het leuk bij ali b haha. Laura, hoop dat het goed gaat op school en je nu geniet van je vakantie. Delcio, ik mis je en kan niet wachten tot ik je weer zie, ik hou van je xx

Gert-Jan: Hee iedereen! Topdaggie gehad vandaag. Hele leuke safari gehad. Pa, ma, rick, laura, anna en de rest, veel plezier op wintersport! Ik hoop dat jullie een gezellige week hebben en een goede reis! Ik heb het goed naar mijn zin hier en ik hoop dat ik nog een leuke en mooie week tegemoed mag gaan. Tot snel!

Dieuwertje: Lieve allemaal. Bedankt voor alle lieve reacties tot nu toe. Leuk om te lezen hoe alles thuis eraan toegaat. Lieve evi, ik ben super trots op je wi wordt nog je beste vak!! Hoe ging je wedstrijd?? Mam, hier drink ik veel minder melk dan thuis:) Met mij gaat alles goed!! Ik heb een super dag gehad en veel mooie dieren en natuur gezien!!! Fijne vakantie en succes met alles. Ik hou van jullie xxxx   Yvonne: Hallo allemaal. Vandaag was bijzonder, we hebben een hele mooie safaririt gehad en veel dieren gezien. We hebben het erg gezellig met zijn allen en morgen naar de zwarte kerk daar heb ik zin in. groetjes allemaal

Anne: Hee lieve allemaal! Het is nog steeds top hier. Veel plezier allemaal op wintersport! Geniet ervan! En Ruub, tuurlijk hou ik ook van jou! xx

Power rangers Power rangers Power rangers Power rangers Power rangers Power rangers

 

 

Comments are closed.

nl_NLDutch