Happy Valentines day!

Happy Valentines day!We worden ook deze morgen weer vrolijk en vriendelijk gewekt door Jan, die ons wakker maakt. Gelukkig! Het ontbijt bestaat vandaag uit heerlijke verse broodjes.

Opnieuw zal de dag gaan zoals elke dag eigenlijk gaat: werken op de bouw, kinderwerk en shackrepair. Deze dag begint vrij warm en vooral heel broeierig. Dit maakt het werk soms wel even wat zwaarder, maar uiteindelijk wel hartstikke leuk!

Vandaag zijn we vroeg weer terug op Shalom wegens een druk avondprogramma. Allereerst zullen we naar een jongerenavond gaan bij de kerk en later dineren met bejaarden……… wel leuk hoor ๐Ÿ˜‰ Dit diner zou heel erg lekker moeten zijn volgens Wim en we kijken er dus erg naar uit. Het wordt een korte nacht, omdat we morgen om 4:00 uur vertrekken voor een dagje safari!


Suzanne: Hee allemaal! Wat vliegt de tijd, Gerrita, ik slaap in hรจt bed ๐Ÿ˜‰ Perfecte plek! Anoek, wat lief dat je mijn plek thuis even ingenomen hebt! ๐Ÿ™‚ Thanks! Mireille, ik weet niet of je dit leest, maar er kwam een meisje naar mij toe met jou sleutelhanger, ze denken nog steeds aan je! En collega’s, ik krijg elke dag vers brood ๐Ÿ™‚ Heerlijk! Mis het werk stiekem wel! Pap en mam, de eerste week vloog voorbij! Ik geniet ontzettend! Tot volgende week! Kus

Jochem: Hee lieve mensen, vandaag leuk maar raar dagje! Bedankt voor alle reacties, leuk om elke dag reacties vanuit NL te lezen, dus ga vooral door ๐Ÿ™‚ Thuis en de rest van familie/vrienden, iedereen heel veel sterkte, geef oma een knuffel van me!

Anne Ruth: Heee! Vandaag was het een dagje hard werken op de bouw, maar morgen lekker op safari! Mirr, ik weet niet precies wanneer je jarig bent, maar alvast gefeliciteerd met je verjaardag ๐Ÿ˜‰

Marije: Hallo allemaal! Super bedankt voor alle lieve berichtjes. Ondanks dat ik ze niet kan beantwoorden, geniet ik er erg van. Het kinderwerk is erg leuk en ik geniet van mijn tijd hier. Pap,mam ik houd van jullie! Tot gauw! Marije

Ilse: Geniet iedere dag van de zang van de Afrikaanse kinderen en de groepsleidsters! Echt kippenvel! Read your Bible, pray every day, zal voortaan mij elke keer aan deze reis doen denken! Voor mijn lieve, lieve Valentijn een hele dikke knuffel!

Lorenzo: Ik geniet elke dag van de lachende gezichtjes van de kinderen! Echt zo leuk om te zien en ook de mensen in de townships zijn zo dankbaar voor alles wat we doen. ik kijk helemaal uit naar de rest van de week.

Sanne: Hoi iedereen! Vandaag weer een leuke dag gehad, ik mocht kinderwerk doen, dus weer met heel veel schattige kindjes gespeeld en geknuffeld ๐Ÿ™‚ Iedereen bedankt voor alle leuke berichtjes, iedere avond wachten we gespannen op het moment dat ze geladen zijn. Namens Gert-Jan nog: Heel veel plezier op wintersport Peter, Esther, Rick, Laura, Anna en de rest! (hij was het gister vergeten) En doe Alex de groeten van Gert. Groetjes aan iedereen thuis! ps: Nikki blijf van mijn kleren af ๐Ÿ˜‰

Valentijnsberichtjes:

Lisa: Delcio, fijne valentijnsdag. Ondanks dat ik hier zit, ik denk aan je en ik mis je schat. Ik hou van je x

Anne: Hey Gers! Even een valentijnsberichtje haha. Fijne valentijnsdag! Ik hou van je en denk aan je! Nog maar een weekje! ๐Ÿ˜‰ xx

Lianne: Kevin, speciaal berichtje voor jou vandaag. Hoop dat je m’n kaartje heb gekregen ๐Ÿ™‚ Ik mis je! Dikke kus x

Joletta: Hee Gert Jan! Speciaal voor valentijnsdag: ik hou van je en ik heb zin om jou weer te zien! <3 Dikke kus

Manoek: Diego, even een berichtje speciaal voor jou. Dankje voor je lieve kaart en tot snel! xxxx

Reno: Sarin, Fijne Valentijnsdag gewenst vanuit Zuid-Afrika. Ik mis je! Tot over een weekje. xx

Happy Valentines day! Happy Valentines day! Happy Valentines day! Happy Valentines day! Happy Valentines day! Happy Valentines day! Happy Valentines day!

Comments are closed.

nl_NLDutch