The beginning

The beginningWe kwamen na een vertraging van 30 minuten en een hobbelige vlucht aan in Frankfurt. We kwamen aan bij gate A en natuurlijk moesten we binnen 30 minuten inchecken bij gate Z… Daar aangekomen, begon de dounanier al te roepen: “Ga maar rennen, het is nog een lang stuk” en daar gingen de blauwe shirts over Frankfurt Airport.


Na een voorspoedige reis in een Mega-dubbeldekker-vliegtuig (voor de kenners een Airbus-A380) kwamen we allemaal veilig aan in Johannesburg, waar het zonnetje scheen. Vervolgens ‘even’ langs alle eerdere projecten geweest, om ons gezicht te laten zien en wat kinderen te knuffelen en liefde te geven. Rond vieren kwamen we aan op Shalom waar de chillmodus werd gestart en iedereen een eigen slaapplekje zocht. Nu zitten we met onze buikjes rond gegeten van Trija’s Bobotie en smachten we naar ons bedje. Het was een geslaagde eerste dag.

Popke: kusjes aan iedereen

Bas: super vlucht gehad en wooouuu, wat bijzonder hier.  De groeten aan het thuis en ik geniet al volop!!!

Jonathan: Dikke kus en knuffels voor het thuisfront. Het is hier weer goed te doen!!

Eléanne: Een dikke kus en knuffel voor iedereen die met me meeleeft ;-). Het was heel bijzonder om te zien hoe dankbaar die mensen en kinderen zijn dat we er zijn. Oja…Gerko ik denk eraan hoor! Liefs

Geanne: Lieve allemaal, ik ben hier weer helemaal thuis. Heerlijk en tegelijk heftig om weer alles te zien. Mariek, An en ik missen je, we hebben de school gezien en veel kinderen, supermooi en bijzonder! Dikke knuffel voor iedereen van mij…

Thirza: Shalom! Menn, wat een indrukwekkende dag. Veel gezien na een beroerde nacht in het vliegtuig. Maar ooooo, wat heerlijk om hier weer te zijn!! En om weer op plekken te zijn waar ik eerder ben geweest. Morgen weer! Ik mis jullie stiekem nog niet zo, maar kijk wèl uit naar de berichtjes ;). Kusjesss!

Ilona: Lieve mensen, wat een mooie dag was het nu al! BOEM ineens stonden we tussen de kinderen! Prachtig! Het is hier goed vertoeven. Lieve groeten!

Op het vliegveld Sjap! In de bus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch