Jongerenreis 2013 – Samen!

SamenUpdate 08-08-2013 20.00: Iedereen is veilig bij Koos en Willemien op Shalom aangekomen. Ze hebben een mooie dag gehad en al veel gezien maar zijn wel moe van de lange reis. Moe maar voldaan dus. Op naar de eerste klussen… daarover naar verwachting morgen meer in de vorm van een eerste dagverslag.

Update 08-08-2013: De groep meldt vanmorgen veilig aangekomen te zijn in Zuid-Afrika.

Maanden van voorbereidingen, acties en geldinzamelingen.. en morgen is het zo ver; de jongerenreis van 2013! Het thema van de reis is ‘Samen!’. Een beter sleutelwoord voor deze reis is er eigenlijk niet. Een reis samen met elkaar als groep, samen met de blanke en zwarte bevolking en vooral samen met God.

Er staat veel op het programma voor deze reis. De groep zal bij het Immanuel Hope Centre, in de township Reagile, een begin maken met de bouw van een opvang voor gehandicapte kinderen en een aantal onderhoudsklussen uitvoeren op het terrein van het IHC. In de township Borolelo hopen ze de laatste hand te leggen aan een creche. Naast deze bouw activiteiten worden er ook shacks (sloppenhuisjes) gerepareerd en wordt er kinderwerk gedaan onder kinderen die niet naar school gaan.

Vanavond zwaaien we de groep uit tijdens de Uitzwaaiavond. Deze avond begint om 19.30 uur in Rehoboth aan de Gasthuisstraat 5 in Barneveld. Iedereen is van harte welkom!

Hier onder volgen de vluchtgegevens

Vertrek
7 augustus 19:45 Amsterdam – Frankfurt (vluchtnummer LH0999)
7 augustus 22:05 Frankfurt – Johannesburg, aankomst 8 augustus 08:40 (vluchtnummer LH0572)

Terugreis
23 augustus 19:05 Johannesburg – Frankfurt (vluchtnummer LH0573)
24 augustus 08:00 Frankfurt- Amsterdam, aankomst 24 augustus 09:10 (Vluchtnummer LH0986)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch