[2011aug] Aan Hem alle eer!

Hoooi lieve trouwe volgers, Hier gaat alles nog steeds naar wens. Het vroege opstaan went nog steeds niet. Gelukkig maakt het ontbijt veel goed. Iedere dag vers brood, ei en bacon, of andere warme gerechten als ontbijt. Helemaal toppie, jammer genoeg geen patatje joppie.

Vandaag weer een drukke dag, waarin we veel werk verzetten. Op de bouw zit de grondverf op het hek. De muurschilderingen worden helemaal top en een deel van de tegels is gelegd. De grond is helaas gestort op z’n afrikaans, dus lekker scheef. Bij het kinderwerk komen steeds meer kinderen. ‘s Middags zelfs wel 100. De kinderen genieten volop en wij ook. Bij Antoinette wordt wederom weer gebouwd. De schaduwplek schiet op. De kinderen zijn weer erg blij met de aandacht die ze krijgen. We zijn weer helemaal plat geknuffeld. Shack repair is altijd een heftige klus. De mensen zijn erg dankbaar voor het werk dat wordt gedaan. Er wordt vandaag weer een nieuwe shack gebouwd

Vanavond komt er een hele bekende Afrikaanse gospelzanger zodat we lekker kunnen swingen en zingen. De stemming in de groep zit er goed in! Iedereen is op z’n plek en begint verliefd te worden op het prachtige land.  Tik ‘m (Afrik)aan!

 

Anke: Hee lieve Mensen! Wat sturen jullie veel berichten, top! Elke dag geniet ontzettend 😀 Ben hard aan het werk, speel veel met de kinderen, geniet van de leuke mensen om me heen. Morgen op safari, zal proberen de giraffen helemaal op de foto te zetten. Annem, we missen je hier allemaal en het boekje komt al goed vol haha 🙂 Sprinkhanen zijn vet dudies. Mama, vandaag (jullie lezen het later) een extra bijzondere dag, denk veel aan u! Ik houd van u! Dikke kus voor iedereen en Daan: Tik ‘m Afrikaan!

Marsha: Hooooii! Ik geniet nog steeds heel erg! Lekker veeel knuffelen met de kindjes. Vind het erg leuk om jullie lieve berichtjes te lezen. De kinderen vonden de knuffeltjes van Len erg leuk Demi! Mama, ik kom wel weer thuis! Mis je wel een klein beetje hoor. Dikke kusss

Darinde: Dumela!! Leuk al die berichtjes! Daar geniet ik echt van! Elke dag te wachten of er weer berichtjes zijn! 🙂 Het gaat super, heb aan een project gewerkt (schildering op de muur) is af nu! Geniet van de kinderen vandaag 100! zit helemaal onder het zand daarna haha hier en de tijd gaat te snel! mis julie wel! morgen safari zin in! Houvanjullie! Veel kussies!

Diran: Dumela! Ha iedereen, bedankt voor de leuke reacties! Het gaat hier super, we werken lkkr door en de mensen zijn super blij met ons. Zuid Afrika en de mensen hier hebben ondertussen echt een plekje in m’n hart gekregen. Het is zo mooi om hier voor God te werken! Aan Hem alle eer! ke a go rata Ciao, Diran (Tarrel:)

Peter v/d S: Hee allemaal, het is hier nog steeds prima vol te houden, lekker weer, goed eten, een leuke groep en leuk werk! Bedankt voor alle reacties!

Rik T: Hey allemaal, een te gekke avond gahad met die zanger. “God was with us!” verder gaat alles heel goed en het werk gaat heel snel.

Emma: Lieve allemaal! het is genieten hier. leuke groep, lieve kindjes en heel dankbaar werk. ik speel met de kindjes en we lezen Bijbelverhalen voor morgen op safari chillen met zn allen. Iedereen bedankt voor de berichtjes. ik ben helemaal vies en mn kleren ook. Maar dat is iedereen. De tijd gaat best wel heel snel. Heel veel liefs en een dikke kus.

Ka: Lieve Sietske, Jeltje & Willem, mam & Albert en alle anderen. Ondertussen veel gezien hier: vandaag op weg naar de sloppenwijk heel veel apen over de weg zien lopen. Veel afwisselend werk: hekwerk geverfd, op school geholpen en ‘lesgegeven’, een shack helemaal opgeknapt en vandaag kinderwerk. Ben met lieve mensen op pad! Morgen ontspannen op safari. Zondag beetje uitslapen! En volgende week voedselpakketten verstrekken en jullie knuffeltjes uitdelen. En voor je het weet ben ik al weer thuis. Ik denk veel aan jullie. Ke a go rata, Kaatje vanuit Zuid-Afrika

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch