[2011aug] Pilanesberg here we come!

De ochtend begint relatief laat voor ons doen, de wekker gaat om 7.15u. Vandaag staat de safari op de Pilanesberg op het programma. Na het ontbijt en luid gezang voor de jarige Louise, volgt een rit van 2 uur voordat we aankomen bij het terrein op en rond de Pilanesberg. In het begin is het zoeken naar de Big Five (olifant, luipaard, buffel, leeuw, neushoorn – red.), maar langzaam maar zeker komen de olifant, neushoorn, gnoe, steenbok, giraffe, nijlpaard en zebra in zicht. Het enige wat nog ontbreekt: De leeuw. Eerst eten we een hapje en na een aantal potjes handjedrukken vervolgen we de trip. Na verloop van tijd hebben we hem dan eindelijk in het vizier, de leeuw kan ook op de gevoelige plaat gezet worden. Na een geslaagde dag gaan we moe maar voldaan naar huis terug.

Robert: Sao Bohne Barnevelders!(= Zulu voor gegroet) De zon schijnt dagelijks en ook mijn stemming is nog steeds zonnig te noemen. De zin om naar huis te gaan is nihil, de groep is megagezellig, maar ik denk uiteraard erg vaak aan jullie wat jullie daar aan het doen zijn! (vooral tijdens de leuke berichtjes van jullie!) Tot vrijdag! (take my drivers license with you, I’ll drive us home 😉 ) Dikkelik Roberto Barricaçelli

Thirza: Dumela schatjes! Lau, je Ipod verricht prachtig werk: ik kan niet meer zonder! Verder is het hier nog steeds genieten, vandaag (zondag) zingen we in de kerk met zn allen, gaaf. Krijg steeds meer zin jullie weer te zien en te knuffelen, maar gelukkig kan ik dat hier even vergeten. Zal alle kroeskopjes een big hug doen van jullie (ze zijn echt baie lief!!!). Wel blijven sturen hoor. Ke a go rata en een dikke drukkie!!

Peter Smit zegt: Ook bij mij schijnt de zon dagelijks net als bij Robert Sao Bohne. Met mij gaat alles goed en ik vind het nog super leuk hier! De natuur is hier zo prachtig. Het werk wat we doen begint steeds meer effect te krijgen. Er zijn meer kinderen bij het kinderwerk, shacks zijn gerepareerd en projecten zijn zelfs in de prijzen gevallen. Wij als groep maken daar deel vanuit en dat vind ik echt vet. Iedereen wordt hechter met elkaar. Het gaat te snel en ik heb geen zin om donderdag al naar Nederland te gaan. 😉

Marleen Mijnarends: Het is geweldig hier! De tijd gaan super snel.. Zelfs geen tijd voor berichtjes. tot snel!!  Kuss

Koosie Tademaster: Hallo mensen van het goede leven!! Ik heb het hartstikke naar m’n zin hier in Zuid-Afrika! Hier is de zon wel betrouwbaar, dus géén regen, hagel of sneeuw! Lekker heur! Ruth: Ben jij vrijdag thuis? Ik heb geen sleutel mee 😉 hooiii

Leanne: Dumela! Hier gaat het nog steeds goed, veel dingen gezien en meegemaakt. Gelukkig is de groep mega gezellig, wat fijn is op emotionele momenten! Verder gaat de tijd veels te snel hier. Zou zo nog twee weken willen blijven, vind het geweldig hier!!  Maar heb ook wel zin om jullie weer te zien, mam, pap, Floor en Rem;-) Ke a go rata en een dikke knuffel!!

Frans: Voor ons trouwe thuisfront, bedankt(!!!) voor al jullie reacties. Dat het hier gezellig is en goed gaat lezen jullie, dat we daarnaast als organisatie trots en gelukkig zijn kunnen jullie ook zien op onze website.  Twee door Shib opgestarte projecten in de prijzen is super. Dat dit dan vervolgens ook nog een keer de positie 1 en 2 is, helemaal te gek. We zullen aanwezig zijn tijdens de verkiezing, super.  Iedere groepsleider wil graag een goeie sfeer in de groep, en daarnaast een mooi project draaien. Tot nu toe lukt dit uitstekend!! Zelfs meer dan dat. Best thuisfront jullie kinderen, partners maken het uitstekend, de tijd gaat veel te snel. Tot ziens op schiphol, Frans van de Stroet.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch