[2011aug] Een lekker drukke dag

Vandaag zijn we weer lekker druk. Er gaat een groepje naar het IHC (Immanuel Hope Center) om daar kinderwerk te doen. Hier wordt een Bijbelverhaal vertelt, geknutseld, sport en spel en vooral veel geknuffeld! Ook bij het Itireleng gebouw (Iriteleng betekent: zelfstandig je ding doen) zijn we druk bezig. Er is een groep bezig met het hek schilderen, de grondverf zit er nu helemaal op! Een andere groep doet kinderwerk met de kinderen uit de sloppenwijk die niet naar school gaan, ook hier wordt o.a. een Bijbelverhaal vertelt/uitgebeeld. Binnen is een groepje aan het werk met de muurschilderingen, wat erg gezellig is. Met de verf is, op zijn Zuid-Afrikaans, wel iets mis. Maar al met al gaat het vlot. Ook is er een groepje Reagile ingegaan om shacks (golfplatenhutjes) op te knappen. Om een lang verhaal kort te maken: druk, gezellig en zeer productief! We merken dat de groep steeds hechter wordt. We moeten er nog niet aan denken dat we over een week al op de terugweg zijn. Het lijkt hier wel perfect; het weer, de sfeer, de mensen, de open gesprekken en de relatie met God.


Tim: Duméla! Bedankt voor alle berichten, het is hartstikke leuk om het hier te lezen, in het PRACHTIGE Zuid Afrika! PAPA, GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG! KE A GO RATA! SALA SENTLE!

Marthe: Genieten hier! Veel Bijbelverhalen vertellen.. HEERLIJK! De tijd gaat zooo snel! Ke a go rata.. SALA SENTHLE! @ Martine: we missen je!!! (Klarissa: IK KAN HEEL HARD WERKEN!;)

Dirk(Baas): (Rik W hier, aangezien de baas het harstikke druk heeft): Ik geniet, heb een leuke groep en Rik W en Anke zijn de beste. Toppie! Doeiii, hoiii. (Oké, genoeg voor vandaag!)

Sjoerd: Heee iedereen, hier weer een leuk berichtje van ons!:) Haha het gaat heel goed hier, geniet ontzettend van alle gesprekken en het hele groepsgebeuren! En God is zeker weer hartstikke aanwezig en leidt ons elke dag opnieuw, Halleluja! Hee schatje, heel leuk om je berichtjes hier te lezen hee 🙂 Kijk bijna elke dag wel even naar de giraffe, denk aan je! 😉 Kus, ke a go rata!

Rik W: Het is supertof hier, groep wordt steeds toffer en hechter. Wel weer last van m’n teen, maar: ‘Pijn is een emotie, die kun je uitschakelen’, en ‘pijn is fijn’. Dumela, ke a go rata!

Irene: Duméla allemaal! Wat fijn om berichtjes te krijgen! Ik ben helemaal hier met mijn hoofd, maar toch fijn om te weten dat jullie nog leven en mij volgen 🙂 Ik ben zo moe van alle emoties. Het is zo erg om leegte in ogen van kinderen te zien en hun ijskoude lijfjes te voelen. Ik heb ze lekker tegen me aangedrukt! Ben nu bezig met de muurschilderingen, die we zelf mochten ontwerpen! Echt supergaaf! Ik moet jullie iets vertellen: ik word stiekem verliefd op dit land… 😉 Al is het dubbel, als je alle armoede en pijn ziet. Ke a go rata (hvj!)

Louise: Hier weer een berichtje. t is super hier! Geweldige dag gehad, vandaag. Die nu alweer bijna voorbij is, de tijd gaat zo snel. Bedankt nog voor jullie berichtjes. Liefs, xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch