Voetbaltoernooi voor het goede doel

Bob en Peter, twee deelnemers aan de jongerenreis van augustus, organiseren op zaterdag 28 mei in sporthal Corlaer te Nijkerk een zaalvoetbaltoernooi. Om de wedstrijden een beetje spannend te houden is het evenement verdeeld in een recreatieklasse en een prestatieklasse. De eerstgenoemde klasse speelt van 13.00 tot 17.00 uur en de prestatieklasse speelt van 18.00 tot 22.00 uur.

Voor meer informatie of het inschrijven van een team kun je mailen naar zaalvoetbalshib@gmail.com. Inschrijven is mogelijk tot 7 mei en de kosten voor deelname zijn 35 euro per team. De opbrengst komt ten goede aan de reis die de beide jongens zullen gaan maken naar Zuid-Afrika. Doel van de reis is onder andere het (af)bouwen van een gehandicaptenopvang in de township Reagile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch