Dauwtrapochtend voor De Vlinder

We gaan met SHIB naar Zuid-Afrika, maar we mogen dichtbij huis niet vergeten! Hierbij de oproep deel te nemen aan deze fietstocht. Laat je hart spreken steun deze vlinders. Doe mee of stuur de link door aan je vrienden of bekenden.

Het bestuur

Op Hemelvaartsdag, 2 juni 2011, organiseert Het 2-Wielerhuis  een dauwtraptocht voor jong en oud. De opbrengst van de dauwtraptocht komt volledig ten goede aan Wooncentrum De Vlinder.

Door op Hemelvaartsdag mee te doen aan de Dauwtraptocht, draagt u uw steen(tje) bij aan het slagen van deze actie.

Het 2-Wielerhuis is in 2010 gestart met het organiseren van deze dauwtraptocht met de bedoeling er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, waarbij de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken.

Op Hemelvaartsdag kunt u starten tussen 7.00 en 9.00 uur vanaf Het 2-Wielerhuis aan de Galileistraat 3 te Barneveld. U kunt kiezen uit drie afstanden: 27, 40 en 58 km. Alle routes zijn volledig met pijlen uitgezet. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de deelname onder begeleiding van een volwassene gratis. Het bedrag komt geheel ten goede aan Wooncentrum De Vlinder. Op het eindpunt van de tocht wordt de deelnemers door het 2-Wielerhuis een hapje en een drankje aangeboden.

Kom dus op Hemelvaartsdag vroeg uit de veren en fiets mee met het hele gezin!

Voor meer informatie klikt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch