Willem van Oranjeschool loopt voor Afrika

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver, 230 kinderen van de Willem van Oranjeschool mochten rennen voor Afrika. Om 18.45 uur startten de kinderen van groep 1 t/m 3 met een parcours met verschillende hindernissen. Hierna waren de kinderen van groep 4 t/m 8 aan de beurt. Zij mochten in een half uur zoveel mogelijk rondjes rennen op een grasveld naast de school.

Na de sponsorlopen waren er verschillende activiteiten voor de kinderen. Zo waren er onder andere een stormbaan, een springkussen en een suikerspinmachine.

De sponsorloop was de afsluiting van de projectweek ‘Samen Bewegen’ van de school. Aan het begin van de week hebben we in elke groep een presentatie over het werk van SHIB in Zuid-Afrika gegeven. Ook hebben we halverwege de week een korfbalclinic verzorgd.

Binnenkort hopen we de opbrengst bekend te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch