[2010aug] Mooie safari na drukke werkweek

Dagverslag 7 augustus

Vandaag begint de dag weer om half 7. Als de bus na een uur wachten eindelijk komt hebben we een reis van 2 uur voor de boeg. Zodra we aankomen bij het park wordt een groot deel van de groep deze morgen voor de tweede keer wakker. De kabels van de pinautomaten blijken gestolen waardoor de betaling wat langer duurt dan normaal. Nadat we betaald hebben mogen we het park in opzoek naar wilde dieren. Eerst komen we aapjes en giraffen tegen en worden er veel foto’s geschoten. Als we midden door het park rijden stuiten we op een kudde olifanten die op de weg staan. Dit is erg gaaf om te zien omdat er ook kleine olifanten bij zijn. We kunnen op vijf meter afstand naar de olifanten kijken. We zien ook allerlei andere dieren zoals: zwijnen, zebra’s, een krokodil, impala’s, nijlpaarden en nog veel meer.

Martijn krijgt last van zijn blaas en krijgt toestemming van onze gids om buiten de veilige deuren van de bus in de Afrikaanse wildernis te plassen. Als we uit het park vertrekken eten we een lekker broodje kip in de bus. Na een uurtje rijden komen we aan bij een groot overdekt winkelcentrum waar we twee uur lekker voor ons zelf hebben. Het grootste deel van de groep is te vinden bij de Wimpie’s (soort Mac Donalds).

Met een volle maag komen we weer aan op Shalom en hebben we een lekker rustig avondje voor ons zelf. We verheugen ons erg op de kerkdienst van morgen.

Lieve groetjes van groepje 6 (Marieke, Henko, Rik, Anke, Herman, Erica)

Marieke: Hoi lieve allemaal. Nog steeds heb ik het hier ontzettend naar mijn zin. De groep wordt met de dag leuker. Ahum, ahum (jaja, ik denk ook nog aan jou!) Ik vind het erg leuk als ik berichtjes lees, dus welkom zijn ze nog steeds! Ik mis jullie wel een beetje, maar de vliegreis komt dichtbij. Ik geniet dus nog van deze 4 dagen. Tot gauw lieve mensen!

Henko: Dag iedereen! Nog maar een paar dagen genieten van dit schitterende land. Dat gaan we dan ook voor de volle 100% doen! Anke en Jaap, we missen jullie ontzettend!! Veel sterkte voor allebei.

Rik: Dumela allemaal, het is hier een drukke maar goeie week geweest! Veel gezien en gedaan, heb het onwijs naar m’n zin. Safari was erg gaaf vandaag. Nog een paar dagen hard werken en dan weer op naar huis. Berichtjes zijn altijd welkom!

Herman: Hoi allemaaal. het is nog steeds super hier. Laatste weekje is aangebroken. doei!!

Erica: Schatjes, Ik heb het erg gezellig hier, de tijd gaat heel erg snel voor dat ik het weer zit ik al weer in het vliegtuig. Hoop dat jullie een beetje een leuke vakantie hebben. Ik hoop dat ik nog berichtjes van jullie ontvang. liefs (L)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch