[2010aug] Een indrukwekkende dag

Dagverslag 6 augustus

Vandaag ontbijten we om 7 uur, een half uur eerder dan normaal, want wij gaan naar de kinderopvang van Antoinette met haar lieve kinderen! Diezelfde kids veranderen in ADHDertjes zodra wij komen, en samen zingen, stoeien en knuffelen we.

Vervolgens stappen we weer in de bus naar de begraafplaats. Daar komen heel wat emoties los, het blijft bizar om te zien hoeveel kinderen er liggen en hoeveel graven er zijn zonder naam.

Een heel beetje achter op schema stappen wij weer in de bus onderweg naar het IHC in Reagile, terug naar de levende kinderen. Deze kinderen zijn minder enthousiast als de kinderen van Antoinet, daarom doen wij ons best zoveel mogelijk liefde te geven in dat ene kwartiertje.
Daarna wacht ons een maaltijd bij het door blanken bewoonde bejaardentehuis. Daar genieten we van een driegangenmenu en sluiten we de lunch af door middel van een performance van ons  ‘Vrede van God’ lied.

Hierna vertrekken we naar de Indische school, waar een groep gaat bouwen en waar een andere groep shacks gaat bezoeken en repareren. Mirjam legt zo snel mogelijk de situaties uit van de geplande shack bezoeken. Meteen zoeken wij de spullen uit die bij deze situaties passen, bijvoorbeeld kinder kleertjes, reparatie materiaal en alle andere belangrijke benodigdheden. De andere helft is zich al aan het klaar maken voor weer een middag bouwen.

Om kwart voor 5 komen wij weer uitgeput aan op Shaloom. Iedereen frist zich even op voor de Hollandse avond die bij oom Koos plaats zal vinden. Voordat we daar heen gaan maken wij nog even een groepsfoto. Op de Hollandse avond krijgen we heerlijk te eten en we genieten van het samen zijn en het zingen van leuke en vrolijke liedjes.

Nu even nog bij het kampvuur zitten met marshmallows en HOT chocolate en dan naar bed!

Helaas moeten wij mededelen dat 2 lieve leden van onze groep wegens persoonlijke omstandigheden naar huis moesten gaan. Wilt u voor hen bidden?

Anne: Hoi! Het is hier nog steeds heerlijk maar als ik thuis ben kan ik wel goede massage gebruiken (hint hint) Mam wil je ook even een afspraak bij Anita maken, week van de 16e. kus!
Jenny: Goeie dagschotel (zegt Gerben) hier is het leuk! ik heb al een ruitje door geslagen met Jelte en mijn arm bezeerd door een fles (van Gerben) die Jelte gooide. Verder kan ik heel wat knuffels gebruiken als ik thuis kom. Ik mis jullie
Gerben: Dumela (hallo) Met mij gaat het goed, kheb het super naar mijn zin. De werkzaamheden: shackrepair, bouwen en natuurlijk kinderwerk. Het weer, eten de groep zijn geweldig! ik mis jullie dikke kus en knuffel gerbs
Wouter: Dag, Alles oke. Top van de car 🙂 Thnx voor de berichten! Geniet hier van alles. Veel indrukken komen voorbij, best druk maar goed.Stuur nog wat berichten!Thnx. Tot vrijdag op Schiphol, dit is denk ik mijn laatste bericht! X Woutt
Alieke: Hoi thuisfront, Hier alles prima, missen jullie mij al? Ik jullie niet, het is hier baie gezellig 😉 Sala sentle!
Camille: Moeders van Koos, Henko, Jelte en Gerben, ik heb de was gedaan en weet wat jullie doormaken. Sterkte voor als ze straks thuiskomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch