Aankomst – vergroeid met de SHIB-shirts

Vrijdagmiddag 21 juli vertrokken wij om 14.00 uur vanaf de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Jan de buschauffeur bracht ons veilig naar Schiphol. We waren ruim op tijd.

Door de aardige baliemedewerker mochten we eerder inchecken. Bij de paspoortcontrole moesten we nog een poos in de rij staan. Toen we door de douane waren, hebben we nog even tijd voor onszelf gehad. Nadat we lekker gegeten hadden, konden we gaan boarden. We hadden weinig beenruimte in het vliegtuig, maar gelukkig duurde de vlucht maar drie kwartier. Vanuit het vliegtuig konden we de highlights van Londen zien.

Na een paar uur wachten op het vliegveld Heathrow, kwamen we erachter dat we 2 uur vertraging hadden. We hebben ons goed vermaakt met spelletjes. We zaten bij vertrekhal A, maar we moesten naar vertrekhal C. Dit kon met de benenwagen of met de tram. We kozen voor de benenwagen. Dus we liepen naar de andere kant van vertrekhal. Vervolgens kwamen we erachter dat we niet zomaar uit vertrekhal A konden komen. Dat betekende dat we de metro moesten pakken naar vertrekhal C. Hiervoor moesten we 15 minuten in de rij voor de lift staan. Uiteindelijk zijn we op tijd aangekomen en konden we gelijk gaan boarden.

Voordat we het vliegtuig in gingen, vroeg er een Afrikaanse meneer of wij een foto van hem wilde maken met zijn tablet, waarop we (Nick, Direan, Arend-Jan) vervolgens een selfie hebben gemaakt.

Eenmaal in het vliegtuig aangekomen, duurde het allemaal erg lang. Gelukkig kregen we tijdens de vlucht meerdere keren eten en drinken en hadden we een scherm waarop we konden gamen en films konden kijken. Iedereen heeft een poging gedaan tot slapen, maar dit pakte niet voor iedereen even goed uit.

Nadat we geland waren, moesten we nog één keer door de douane en kregen we een stempel in ons paspoort. Alle tassen waren compleet en we konden naar de bus gaan die al twee uur op ons aan het wachten was. De busreis duurde 3 uur.

Kinderwerkspullen uitpakken
Kinderwerkspullen uitpakken
spelletjes!

Toen we aankwamen op de Witte Duif hebben we onze kamers gecheckt en onze tassen uitgepakt. Er stond soep en brood voor ons klaar. Daarna zijn de jongens gaan zwemmen, behalve Ricardo want die is daar te oud voor. Vervolgens zijn we in groepjes uiteen gegaan en hebben we de dag besproken. Om half 7 stond het eten voor ons klaar. We aten een broodje hamburger met een pastasalade. Als afsluiter hebben we het lied ‘My Lighthouse’ gezongen onder leiding van een gitaar. Iedereen heeft zich dik aangekleed, want het is hier ’s avonds aardig koud omdat het hier winter is. We gaan vanavond op tijd naar bed, want iedereen is moe van de lange reis en morgen moeten we er weer vroeg uit.

Dagverslag voorlezen en klaar voor een spelletje!

Onze dagtekst:

Die mooiste plek om te wees, is in iemand se gedagtes, iemand se gebede, en in iemand se hart.

De groep van vandaag maakt het dagverslag

Groetjes, Direan, Arend-Jan, Colinda, Danique en Susan

32 Responses to “Aankomst – vergroeid met de SHIB-shirts

 • Fijn dat jullie veilig aangekomen zijn! Geniet van je verblijf en zegen voor jullie.

 • Ha Direan,

  Wat fijn dat jullie veilig zijn aangekomen! Heerlijk dat je al hebt gezwommen. Slaap lekker vannacht, zal je wel aan toe zijn en heel veel succes de komende dagen!

  Liefs
  EJ, Gertine en kids

 • Fijn zo’n eerste dagverslag. We leven met jullie mee en zien al uit naar het verslag van morgen. Heb het goed met elkaar en slaap lekker straks!!

 • Annerie Htoo-Haan
  1 jaar ago

  Ha Arend-jan en Alicia,

  Fijn om te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen!
  Leuk om zo met jullie ervaringen mee te kunnen lezen.
  Slaap lekker vannacht!
  Ps: wij zijn ook weer veilig thuis gekomen uit Oostenrijk.
  Liefs Si, Annerie en Loïs

 • Tiny de Graaf
  1 jaar ago

  Hallo allemaal. Wat mooi om jullie te kunnen volgen. Esmee Fleur en al de anderen van de groep, mooie dagen met elkaar toegewenst als jullie aan het werk zijn daar. Gods zegen voor allemaal.

  • Hai Iris
   Wat fijn dat jullie goed aangekomen zijn.
   Ik kijk uit naar jullie verhalen en vooral lekker genieten met z n allen.
   Dikke knuffel van je moesje

 • Hoi Iris , Wat fijn dat jullie veilig zijn geland en aangekomen bij de witte duif. Genoeg leuke spulletjes voor het kinderwerk zie ik. Wij zijn vandaag in Apeldoorn geweest, rondje op een e-chopper door een mooi bos tussen de regenbuien door en ‘ s avonds bij het flechter hotel in Apeldoorn gegeten met papa en mama en Djeffrey. Ik zie dat jullie al skipbo hebben gespeeld , leuk. Voor nu slaaplekker! Liefs uut Puttn ❤️

 • Dirk Bakker
  1 jaar ago

  Mooi dat jullie op plek van bestemming zijn.
  Dat jullie maar heerlijk zullen genieten.
  En tot zegen zullen zijn.

  Gr Dirk Bakker

 • Hey Colinda
  Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
  Leuk om te lezen wat jullie vandaag al gedaan hebben.
  Voor straks lekker slapen .
  Liefs pa en ma

 • Arenda Haan
  1 jaar ago

  Arendjan Fijn dat je na een rustige vlucht (zeer diepe slaap begreep ik) en bustocht ben aankomen bij de Witte duif. Een hele mooie tijd samen met de rest van de groep. Dat jullie samen veel kinderen en volwassen blij mogen maken . Het word vast weer een bijzondere indrukwekkende tijd. Alicia ook de groetjes en we kijken uit naar nieuwe verhalen
  Liefst pap en mam en een poot v Tommie

 • Mirjam de Haan
  1 jaar ago

  Fijn dat jullie zijn aangekomen! Heel veel plezier de komende tijd 🙂 Slaaplekker vannacht en tot over twee weken Suus!

  Groetjes vanuit Ljubljana van Bas en Mirjam

 • Hee Esmee en Fleur!

  Heel veel plezier en vooral succes daar in Afrika.
  Als je ons mist wat ik wel snap natuurlijk dan neem je er gewoon “een paar” en dan denk je er niet meer aan!

  Groetjes en kusjes
  Ome Wes, ome Wes, tante Geer en tante Jenny

  • Hester Broer
   1 jaar ago

   Lieve Esmee en Fleur,

   Fijn dat jullie veilig aangekomen zijn. We hebben jullie goed kunnen volgen en zijn goed de hoogte gehouden. Leuk om jullie in de witte duif te zien. Slaap lekker en heel veel plezier en succes morgen!
   Liefs papa, mama en Mark. En een poot van Nala?

 • Heey Y,
  Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Heel leuk om zo alle belevenissen te kunnen volgen!
  Heel veel plezier met z’n allen.
  We gaan over een paar uurtjes rijden, (heel fijn, want t regent hier nu!) Slaap lekker, liefs van papa, mama en Sanne?

 • Aly de Haan
  1 jaar ago

  Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Veel succes en plezier met het mooie en dankbare werk dat jullie gaan doen. We kijken uit naar jullie blogs.

  Groetjes, Aly en Marcel de Haan (en uiteraard Senna)

 • Samantha Hortensius
  1 jaar ago

  Lieve Alicia en AJ,
  Wat fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen ❤️ leuk om een beeld te krijgen van waar jullie verblijven. Succes en enjoy!

 • Caroline Donker
  1 jaar ago

  Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Welterusten, beetje slaap zal vast lekker zijn. Veel succes en plezier de komende dagen Direan.
  Groetjes Denny en Caroline + de kids

 • In het bijzonder Esmee en Fleur en alle anderen heel veel succes daar, en dat jullie mooi werk mogen verrichten om de mensen daar te helpen . Leuk om jullie zo te kunnen volgen .

  Liefs Dirk Jan Wijnanda Rick en Rosalie

 • Wat fijn dat jullie veilig zijn aangekomen! Ik wens jullie een prachtige reis toe. Waar mooie momenten mogen zijn, jullie echt iets kunnen betekenen & ook genieten van alles wat je leert. Ik bid voor jullie!

  En speciale groetjes naar Yasmijn, Nick & Arend-Jan ❣️

 • Sanne Bruil
  1 jaar ago

  Hi Yvon,

  Super fijn dat jullie aangekomen zijn!
  Wat zal je vannacht lekker slapen zeg!

  Heel veel plezier en geniet ervan❤️

  P.s. Leuk nieuwtje, Johan en Chhabi hebben Demi en mij gevraagd om ceremoniemeester te zijn en dat gaan we natuurlijk doen!

 • Geja Lagerweij
  1 jaar ago

  Hoi Direan,

  Wat fijn om te lezen dat die ijzeren vogels weer veilig mochten landen en aan de grond kwamem, waardoor jullie op plaats van bestemming aan konden komen. ?

  Nu kan jullie missie beginnen : het verschil maken in het leven van anderen ! Wees in praktische zin allen een leesbare brief van Onze Here Jezus Christus. En dan kan het niet anders dat harten open gaan, en er bijzondere ontmoetingen zullen ontstaan ! Geef de Heilige Geest ruimte in jullie aller hart, zodat Hij dwars door jullie heen Zijn werk kan doen., tot zegening van anderen maar ook met terugwerkende kracht aan jullie zelf. Vergeet nooit : God is gróòt !! ?
  Allen zijn onmisbare Zegen toegewenst ?
  Groetjes van Martin en Geja

 • Tatum Plasman
  1 jaar ago

  Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen op locatie! Geniet ervan met elkaar en tot snel lieve Suus!
  Groetjes van Tatum

 • Tessa Meiling
  1 jaar ago

  Hey Suus, leuk om te lezen en fijn dat de reis goed is gegaan, zal vast lang zijn geweest! Geniet er heel erg van de komende twee weken!! Ik ben nu al benieuwd naar je verhalen ☺️. Liefs Tessa

  En Nick, Yasmijn en Arend-Jan: heel veel plezier weer!!!

 • Gerjanne van Middendorp
  1 jaar ago

  Lieve tante Alicia en Arend Jan,

  Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen. Oliver en Madelène zijn heel benieuwd naar al jullie avonturen. Oliver vraagt of er ook een zwembad is? En hebben de kindjes daar een glijbaan om mee te spelen? Zijn er daar ook auto’s en verkeersborden?

  Dikke knuffel en kusjes van Oliver en Madelène

 • Greet van Zeumeren
  1 jaar ago

  Lieve Nadine,
  Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Hopelijk hebben jullie goed geslapen vannacht. Ging het met het themalied goed vanmorgen in de kerk? Alle vertrouwen in jullie zangkunsten?
  Papa is vannacht na een mooie week ook weer thuis gekomen en Mowgli zat vanmorgen bijna boven in de boom?. Zo blij dat papa er weer is.
  We bidden jullie heel veel wijsheid en liefde toe voor het werk wat jullie samen voor de ander mogen doen. Heel veel plezier ook en dikke knuffels van Papa Mama Remco Natascha en Moegli?

 • Maartje van Binsbergen
  1 jaar ago

  Wat fijn om al gelijk foto’s te zien! Dat was een lange reis, maar gelukkig zijn jullie veilig aangekomen!
  Heel benieuwd naar vanochtend!

  Gaan de meiden ook binnenkort zwemmen???

  Yasmijn, wij genieten enorm.Dat zal je begrijpen! Maar missen je wel.
  Hier zijn een aantal meestal siësta houden, maar deze Mama gaat liever even zwemmen en zonnen!
  Het is hier mooi, maar als ik mocht kiezen… Dan toch maar Afrika! We zitten nu aan de Middellandse Zee, maar ik zou liever over het water kijken in Rwanda en de vissers horen zingen. Of zoals jullie… tot zegen zijn van velen daar. Ik bid voor jou /jullie!
  Heb het goed samen! Liefs Mama

 • Roelof en wilma
  1 jaar ago

  Fijn om te horen dat de reis goed is verlopen. Leuk zo’n reisverslag. Joanne, dikke knuffel van ons allemaal.

 • Hallo, lieve meiden (Esmee & Fleur ;), wat fijn dat jullie veilig zijn aangekomen, iets om dankbaar voor te zijn! Heb het goed met elkaar, maak herinneringen om deze reis nooit te vergeten maar we wensen jullie ook heel veel plezier.
  O.v.v. Fleur: Ricciardo is 13e geworden

  Heel hartelijke groet ook voor de rest van jullie groep! X ome Cor en tante Jeanet

 • P.s. Max heeft gewonnen 🙂

 • Marcel en Mariska
  1 jaar ago

  Lieve Sarah,

  Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen.
  We zijn benieuwd wat je van het land, de cultuur en het eten vind.

  Leuk om al een paar foto’s te zien, zo te zien gaan jullie leuke dingen doen met de kinderen daar.
  Geniet van dit avontuur!
  We missen je al wel hoor, alhoewel je kamer nu wel heel netjes blijft : )
  Dikke knuffel van ons en heel veel succes lieverd.

  Liefs papa, mama, Lucas, Levi en natuurlijk Charlie ?

 • Heeee Alic en Arend Jan,

  Goed om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen.
  Ben nu al heel benieuwd naar deze dagen, fijn om zo mee te lezen de dagverslagen.
  Maak mooie herinneringen en geniet van elk moment.

  Liefs van Leonie
  Ben nu al trots op jullie !

 • Fijn dat jullie op de plek zijn.
  Morgen maandag gaat ht beginnen.

  Ricardo heb je ht tot nu toe goed vol gehouden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch