De volgende groep staat op het punt te vertrekken

De voorbereidingen voor de jongerenreis van SHIB zijn bijna afgerond. De deelnemers hebben veel sponsoracties bedacht en maken een eindspurt om extra sponsoring bij elkaar te ‘verdienen’ waarmee in Afrika hulp kan worden geboden. Hulp die hard nodig is.

Ze vertrekken op 21 juli om op 5 augustus terug te keren.

Op 20 juli is er een uitzwaaiavond gepland. Plaats en tijd worden nog bekend gemaakt.

SHIB werkt nu aan het Christ Crisis Centre. Een opvangplek voor mishandelde vrouwen en kinderen. Een helaas zeer noodzakelijke faciliteit in dat gebied. In de wijde omtrek is er niet zo’n gelegenheid. De vorige groep heeft de muren tot bijna dakhoogte gemetseld. Deze groep, die we 2023jul noemen, gaat weer verder met fase 1 van het Christ Crisis Centre zodat de volgende groep fase 1 kan afronden. Dat is belangrijk want dat kan er volgens de regels van de overheid pas echt hulp worden geboden. We hebben dus een beetje haast …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch