Anne-José

Ik ben Anne-José, 30 jaar en woon in Zwolle. Heb een leuke vriend en ik zing in een fijne worshipband.
Ik ben psycholoog in opleiding en werkzaam als regiomanager bij Mantelaar, een organisatie om ondersteuning te bieden aan overbelaste mantelzorgers. Daarnaast heb ik een klein eigen bedrijfje waarbij ik handgemaakte sieraden verkoop.
Ik heb al een tijd een grote liefde voor Afrika. In 2016 liep ik een half jaar stage als therapeut in jeugdgevangenissen in Zuid-Afrika. In oktober 2022 heb ik er een maand rondgereisd. De warmte van de cultuur en het samen-gevoel dat Afrika me geeft, hebben mijn hart gestolen.
Aanvankelijk zou ik in 2020 voor het eerst als projectleider mee gaan. Ik heb, zowel als deelnemer als reisleidster, veel projecten mogen bezoeken in Afrika, India en in verschillende Europese landen.
Na jaren van voorbereiden en mooie verhalen horen over de SHIB-reizen gaat dit mijn eerste reis worden als reisleidster van SHIB. Ik kijk uit naar een prachtige reis, mooie connectie met de lokale bevolking en een tof avontuur met onze fantastische groep.

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch