Yasmijn de Boer

Hoi allemaal!
Mijn naam is Yasmijn de Boer, ik ben 24 en ik kom uit Duiven. Afgelopen februari ben ik afgestudeerd van de master International Development. Voor mijn stage ben ik vijf maanden in Rwanda geweest. Ik heb daarna mijn scriptie over de integratie van vluchtelingen in Nederland afgerond. Daarna ben ik bezig geweest met solliciteren. Nu mag ik starten als een Trainee ‘Programme Quality’ voor ZOA in Myanmar. Vanaf september zal ik voor een jaar in Myanmar verblijven. In mijn vrije tijd spreek ik veel af met vrienden en familie. Op zondagen ben ik meestal in de kerk te vinden, vaak bij onze kinderkerk. Ik heb daar jaren leiding gegeven aan groepen. De afgelopen tijd heb ik meer de organisatorische rol op mij genomen. Met al deze activiteiten zit mijn week wel weer vol 🙂
Ik leerde SHIB leren kennen door mijn neef. Hij is mee is geweest naar Zuid-Afrika om promotiemateriaal te maken. Mede door zijn enthousiaste verhalen heb ik voor SHIB gekozen. Daarnaast vind ik het mooi dat SHIB een christelijke organisatie is en we met wie wil het geloof kunnen delen tijdens de reis. Ik ben in 2018 als deelnemer meegegaan en dit jaar dus als leiding. Hier heb ik ontzettend veel zin in omdat ik een passie heb voor mensen en ik heb een hart voor Afrikaanse landen. ‘Het zit in mijn bloed’ noem ik het maar omdat ontwikkelingswerk in mijn familie bij mijn opa is begonnen en ik geloof dat God dit in mijn hart heeft gelegd.
Ik hoop dat we tijdens als groep naar elkaar mogen groeien; mooie gesprekken over het (oneerlijke) leven hebben; bestaande vriendschappen versterkt worden en ook nieuwe vriendschappen ontstaan. Maar bovenal is mijn verlangen om kinderen in de sloppenwijk een onvergetelijke tijd te geven en om slagen te maken met de bouw van het Christ Crisis Centre.

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch