Nieuwe PR-medewerker gezocht

Het bestuur van SHIB zoekt een nieuwe PR-medewerker die onze projecten onder de aandacht wil blijven brengen. Ben jij een communicatief sterk persoon vol creativiteit, en wil je deze talenten inzetten voor het goede doel? Dan zoeken we jou!

In deze vrijwillige functie:
– Deel je bestuurlijke besluiten en het laatste nieuws in de driemaandelijkse nieuwsbrief
– Houd je de social media kanalen van SHIB up-to-date
– Beheer je de website/webshop (via WordPress)

Bovendien zorgt deze coronatijd voor nieuwe uitdagingen voor ons als non-profitorganisatie. Er is daarom ruimte voor creativiteit, bijvoorbeeld door mee te denken over nieuwe manieren van fondswerving. Wanneer je kunt werken met programma’s als Mailchimp, Adobe Indesign, etc. is dat een plus.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw motivatie in een email naar info@shib.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch