Bid mee voor groepsreizen 2022

Komende decembermaand staat het bestuur voor de moeilijke beslissing of de groepsreizen naar Zuid-Afrika in 2022 door kunnen gaan. De laatste reis vond ruim twee jaar geleden plaats en we kijken er enorm naar uit onze Zuid-Afrikaanse vrienden weer te mogen begroeten, maar door de corona-situatie blijft veel onzekerheid bestaan.

Zo stellen landen zelf hun eigen regels aan buitenlandse reizigers. Voor de organisatie van groepsreizen is het ingewikkeld om aan deze regels te kunnen voldoen en tegelijkertijd de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen. Als bestuur willen we op God blijven vertrouwen in de besluiten die we nemen. We hopen dat jullie mee bidden voor wijsheid en inzicht voor het besluit dat genomen zal worden komende maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch