Projectreizen SHIB opnieuw uitgesteld

Het bestuur van SHIB heeft opnieuw moeten besluiten om de projectreizen van 2021 uit te stellen. Hoewel de start van het vaccinatieprogramma in zowel Nederland als Zuid-Afrika enige hoop biedt, blijft het verloop nog onzeker. We weten niet precies wanneer SHIB-vrijwilligers de mogelijkheid zullen hebben om zich te laten vaccineren tegen Covid-19, en ook de uitrol van het vaccinatieprogramma in Zuid-Afrika is onduidelijk. Hoewel we graag onze reizen en werkzaamheden zo snel mogelijk zouden willen hervatten, realiseren we ons dat de voorbereiding van een reis veel tijd in beslag neemt. Het organiseren van groepsbijeenkomsten en inzamelingsacties is tot op heden niet mogelijk, waardoor we nu al hebben moeten besluiten om de reizen voor 2021 weer te verplaatsen. Via de reisleiding zijn de betreffende deelnemers op de hoogte gebracht van dit besluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch