Groeten uit Zuid-Afrika

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat de laatste SHIB-groep vertrok naar Zuid-Afrika. Niet alleen wij, maar ook de Zuid-Afrikanen kijken uit naar onze terugkomst. Het moment dat de muren van het Christ Crisis Center verder gemetseld worden, en het terrein van gastenverblijf de Witte Duif weer oranje kleurt voor een Hollandse Avond.

Vanessa Joubert, initiatiefnemer van het Christ Crisis Center, legt in onderstaande video uit waarom de bouw van het Christ Crisis Center zo belangrijk is.

Hoewel er op dit moment nog geen reizen kunnen plaatsvinden, kan je wel op afstand meebouwen aan het centrum. In onze webshop staan (bouw)materialen die nodig zijn. Door bijvoorbeeld bakstenen of een binnendeur te doneren, kan het lokale bouwbedrijf van Wouter Theunissen verder bouwen aan een veilige plaats voor mishandelde/misbruikte vrouwen en kinderen.

Daarnaast willen ook Wouter en Cheryl Theunissen een groet overbrengen. Ze missen het om de SHIB-groepen te ontvangen op hun gastverblijf de Witte Duif. Luister naar wat zij te zeggen hebben en geniet weer even van de Zuid-Afrikaanse taal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch