SHIB verplaatst reizen naar 2021

Het bestuur van SHIB heeft besloten alle geplande reizen van dit jaar te verplaatsen naar 2021. Dit besluit is genomen naar aanleiding van de situatie rondom de Coronacrisis. We weten niet hoe het virus zich verder zal gaan ontwikkelen de komende maanden en vinden het risico tot verspreiding en besmetting voor zowel deelnemers als de lokale bevolking te groot.

De wereldgezondheid is op dit moment prioriteit, maar we weten dat dit besluit alle betrokkenen raakt. De deelnemers zijn al maandenlang bezig met de voorbereiding voor de reis, maar dit jaar zullen de sloppenwijken helaas niet gekleurd worden door de bekende blauwe shirts. Deze afwezigheid zal worden opgemerkt door de lokale bevolking wanneer er geen zingende groep door de sloppenwijken loopt, geen voedselpakketten worden uitgedeeld en het werk van het Christ Crisis Center stil zal liggen.

Bidden jullie mee voor iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen wordt door de Coronacrisis dichtbij, maar in het bijzonder voor de inwoners van de sloppenwijken van Zuid-Afrika?

Alle deelnemers zijn middels een brief op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch