Aftellen begonnen,

Zoals jullie lezen beginnen de menu’s voor zaterdagavond vorm te krijgen, frikandellen speciaal hebben de overhand maar voor een enkeling is een preischotel om likkebaardend naar uit te kijken. Vandaag de laatste hele werkdag, inclusief Choppies en op menig kamer worden voorbereidingen gemaakt voor de Bonte Avond. De leiding kan hun borst natmaken. 

Onder leiding van 2 stafmeiden, inclusief een 7 tal powergirls zijn we op de bouw verder dan verwacht. Koen zorgde voor de enige mannelijke drukte, gezellie! Dankie Koen. Met shack-repair werden we met de neus op de feiten gedrukt waar dit land onder leidt. Een oudere moeder die de zorgen heeft voor de kleinkinderen. Oma heeft Aids en 1 van de kinderen eveneens. Wat zullen zij aftellen? Vechten om sleutelhangers en zorgen dat jouw sleutelhanger komt en blijft bij het kind waar je elke keer mee kon spelen. Hun ogen vielen haast uit hun kassen bij het zien van zulke mooie sleutelhangers, die wil ik allemaal hebben!! Het Bijbelverhaal over Bartimeus tijdens het kinderwerk kreeg zo een heel andere kijk op dit stukje grond in Reagile. Toen Jezus naar de schare keek werd hij met ontferming bewogen.

Moe maar voldaan tellen we af “lekker slaap oom ” zeggen ze tegen mij alsof ze al jaren in Zuid Afrika wonen.

 

Floortje: Hey iedereen, ik heb het nog steeds super naar mijn zin hier, ook al ben ik ondertussen natuurlijk wel een beetje uitgeput. Jes; lief dat je die sleutelhanger nog hebt, ben ze vergeten mee te nemen naar Afrika haha. Luuk; ik red me wel zonder muziek hoor. Wil&Liek; ik heb een zin in Setswana geleerd haha en Sara, pa en ma ik mis jullie ook! Liefs Floortje

Marjolein: hoihoii! Hoe is het daar??? Hoe is het met Nawmeyou?? Hier is alles goed! Bedankt voor al jullie felicitaties! Suus: Ik heb geen Schilpad gespot dus geen vriendje voor je vriendje, Supper leuk dat Daaantje oook reageerde! PS: papa en mama van chantal: ze wil een printer voor in Zwolle voor haar verjaardag! Liefs, Marjolein

Lisa: Mogguh Nel (en de rest, uitleg komt later ). Paps gefeliciteerd met je verjaardag!! Hier gaat nog steeds alles goed, leuke kinderen en heeeel veel mooie ervaringen erbij! En ja ik slaap wel heerlijk hier in tegenstelling tot jullie… Doe maar heel veel aaitjes en knuffeltjes en alles aan Puckster en is er alweer gras voor de koeis? Kusjes van Lies en tot zaterdag!

Lotte: JOEHOE allemaal. Bedankt voor alle leuke reacties. Ik lees dat jullie veel schik hebben in het zwembad met badmutsen. Morgen is onze laatste dag in de sloppenwijk en vrijdag gaan we naar de zwarte markt en daarna naar het vliegveld. Tot zaterdag XX Lotte en Krista. PS. Ik kijk uit naar al jullie filmpjes en died nog gefeliciteerd!! En oja wat ik zaterdag wil eten iets Nederlands, dat mis ik wel, wat het wordt zien we dan wel.

Jordy: Hoi lieve mensenthuis. Het gaat goed met mij! Vandaag weer momenten meegemaakt met shack-repair. Ik zie jullie zondag, zin in!: Groetjes aan pap, mam, kef, sas en rick!!

Jan: Met wat ik boven schreef namens mijn GMG groepje heb ik niets meer toe te voegen dan alleen dat ook ik aftel om jullie te zien en natuurlijk om Jonathan vast te houden, tot gauw

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch