Een behouden aankomst

Na een lange voorbereiding vertrekken we dan eindelijk donderdag 28 juli om 15:30 uur naar Zuid-Afrika. Na een lange reis met wat turbulentie, onweer, maar ook een prachtige regenboog komen we dan eindelijk na ongeveer 24 uur (door trage buschauffeur etc.) aan op onze verblijfplaats (De witte duif). We eten met zijn allen een gezellige maaltijd en daarna gaan er een aantal diehards een frisse duik in het zwembad nemen. Helaas zit onze eerste dag er alweer op. Morgen gaan we weer een leuke, gezellige en lange dag tegemoet.

Yvonne: Lieve allemaa! Hierboven zien jullie hoe mijn dag is geweest! Nog even een extra dikke kus en knuffel voor Richard, Baloutje, Melissa, mama en papa! Liefs van mij
Maik: Na nog nooit gevlogen te hebben heb ik mijn eerste vlucht er op zitten! Het is een heel mooi, groot en apart land. Ik zie er na uit om meer van het land te leren. Groetjes!
Marit: Hoihoi! Voor zover ik nu al heb gezien vind ik het een erg mooi land. De reis was ook erg indrukwekkend en ben benieuwd naar deze verdere ervaringen. Groetjes
Anne: Hoi allemaal! Nou, we zijn er. Voor de eerste keer vliegen en buiten Europa en het valt niks tegen. Ons verblijf is erg fijn en ik heb het enorm naar mijn zin. Stiekem kan ik nog steeds niet geloven dat ik in Zuid-Afrika ben. Liefs!
Rianne: Hoi lieve schatten. Ik ben dan eindelijk weer terug in dit prachtige land. Echt genieten. Ik ben benieuwd of ik nog kinderen ga herkennen. Ik heb erg veel zin in deze twee weken. Liefs

2016-07-29-1 2016-07-29-2 2016-07-29-3 2016-07-29-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch