Mam, staat de frituurpan klaar?

Berichtjes van iedereen! 🙂


Hallo kaaskopjes 🙂 Wat een geweldige reis! Graag zou ik morgen weer verder reizen, maar ook leuk om iedereen weer te zien. @mam: leg je alvast een kroket in de vriezer? 😉 x G(eanne)

Hoi allemaal! Jaja, morgen is de reis alweer voorbij 🙂 Nee mam, m’n camera is nog niet vol nog lange niet, er zijn echt wel bijna 10.000 foto’s gemaakt wel. Morgen nog even souvenirs kopen, en dan zal ik zien of er nog mensen me komen ophalen?! X Maaikie (maatje in het Afrikaans)

Hoihoi, morgen gaan we dan weer. Vandaag was het nog heel leuk, mam ik heb alle dingetjes die je had gegeven uitgedeeld en je moet echt het filmpje zien! Morgen gaan we nog naar een kinderopvang en die kunnen zingen! Nu al zin om alles te showen/vertellen! Goeie reis jullie x Rosie.

Heee! Vandaag is mn meest bijzondere verjaardag ooit. Roos en de rest, superleuk van jullie kaartje en cadeautje! Dat had ik echt niet verwacht J Ik geniet nog even van de laatste momentjes hier. Joejoee! X Chris

Hey fans, vandaag was het laatste dagje bouwen en morgen weer de lange terug reis. Geen zin om dit mooie land te verlaten maar wel om alle verhalen thuis te vertellen. Ik zie jullie op schiphol hè. Oh en mam, kan je zorgen dat er frikadellen zijn, haha <3. Tot zaterdag, dikke kus Kimberly

Hey cuties, morgen begin ik weer aan die lange terugreis, aan de ene kant fijn en aan de andere kant niet. Ik heb zin om jullie allemaal weer te zien, maar het is hier te awesome om te verlaten. Ik zie jullie op Schiphol, mag ik hopen met wat te eten voor mij. xoxoxo the cutest Gillemans

Hey fans, na vandaag het laatste dagje bouwen gaan we morgen weer op weg naar huis. Super veel zin om jullie allemaal weer te zien, maar ik wil hier echt nog niet weg. Kunnen jullie niet hier heen komen? Oja, beter eten we zaterdag patat en een frikadel speciaal, doeg! Kisses The Maureen

Hallo hallo! Nou vandaag alweer het laatste dagje.. Pff wat gaat dat snel! Natuurlijk heb ik ook wel zin om jullie weer te zien na ruim vierentwintig uur reizen. Ik hoop dat jullie ook zin hebben mij weer te zien/horen 😉 Dikke kus & knuffel van Carlijn

Heey lieverds, bedankt voor al jullie berichtjes! Ik zal hier nog wel weken willen blijven, maar helaas kan dat niet. Morgen ga ik jammer genoeg weer naar huis en zie ik jullie gelukkig weer. Ik heb onwijs genoten van mijn tijd hier en zal het zo weer over doen. Tot snel! Kusjes Desiree

Hey babes, ondanks dat ik ontzettend heb genoten van mijn tijd hier, ben ik toch wel blij om morgen weer op huis aan te gaan. Ik mis jullie allemaal super erg en kan niet wachten om jullie zaterdagochtend weer te zien. Mama, kunnen we zaterdag andijviestamppot eten? Heb ik echt al 2 weken zin in. Xxx Eva

Hoihoi! Vandaag dan echt de laatste dag gehad, shack repair. Was een hele leuke afsluiting van 2 weken vol genieten! Begin jullie nu wel echt te missen, zin in zaterdag! En jaa mam, inderdaad, ik zou hier tegelijkertijd zo gaan wonen, het is zo’n fantastisch land! En aangezien iedereen wensen voor het eten neerzet, die lekkere kaas van de Albert Heijn! Heel veel liefs en tot zaterdag! Anniek

Heee iedereen, vandaag was dan echt de laatste werkdag! Vandaag laatste dagje gebouwd! Was een leuke afsluiting! Wat een mooie reis is het geweest zal er nog vaak aan terug denken!   Nu ook wel weer zin om naar huis te gaan! Tot zaterdag! Groetjes Yanick PS hoe was de eerste nacht in het nieuwe huis?

Heee iedereen, ik heb vandaag voor het laatst gebouwd en het is leuk om te zien wat we met z’n allen hebben neergezet! Ik zou deze reis voor geen goud hebben willen missen, want het was echt supergaaf! Ik heb heeeel veel zin om jullie allemaal weer te zien! Mam, je kunt me heel blij maken met een frikandel speciaal ;). Heeel veel liefs en tot gauw, Alies

Heyheey, vandaag al weer het laatste dagje, wat is het snel voorbij gegaan! Vandaag ging ik mee met de kinderwerkgroep, echt een super leuk einde van deze reis. Morgen gaan we alweer, maar eerst even souvenirs kopen he ;p! Het wordt een lange dag morgen en ik zie er weer naar uit om jullie te zien. Liefs en dikke kus van Maartje

Hoihoi! De laatste werkdag vol gestuukt vandaag! Morgen op naar huis, reis is voorbij gevlogen, veel gezien en meegemaakt, maar super veel zin om jullie allemaal weer te zien! Ik zal leuke dingetjes voor jullie meenemen hoor schatten! Zie jullie zaterdag, kusjes Ronja

Hoi allemaal, morgen gaan we weer op huis aan. Ik heb 2 super leuke weken gehad, ik zou nog wel langer willen blijven. Maar ik ben natuurlijk wel blij om weer naar huis te komen. Het was een super mooie ervaring die ik nooit had willen missen. En mam kan je mijn winterjas mee nemen. Dikke kus en tot zaterdag, Nina.

Lieve familie, vrienden en collega’s het avontuur is bijna voorbij. We hebben ervan genoten. Vandaag de laatste keer kinderwerk gedaan en allemaal cadeautjes en knuffels uitgedeeld. Morgen nog een dagje de dam en de markt bekijken en dan heeel lang vliegen. Tot zaterdag, groetjes Yvonne

Cola, cola ik heb onmeunig zin in cola! Echt die mensen van het JFC vinden mij vreemd praten, m.n. het woord cola. Maar ik kom gelukkig snel terug naar het mooie Twente. Lieve mensen van het JFC heel hartelijk bedankt voor de geweldige tijd in Zuid Afrika! Ik zal jullie missen. Groetjes Ilse

Hai! Het was hier super! Maar dat was vast al duidelijk door de vorige berichtjes haha. Ik heb mijn verhalen al uit mijn hoofd geleerd, dus ik kan jullie de hele dag vermaken!!! Papa, eten we zaterdagavond thais? En mam drinken we dan een Hugo? J Kus Nouki

Hahaii. Hoe is het daar in het koude Nederland? Qua weer wil ik echt niet terug. Bevalt hier prima dat weertje. En hoe is het weer in Oostenrijk paps en mams? Zal zaterdag op jullie wachten heur. Vond de berichtjes van iedereen trouwens super leuk om allemaal te lezen. Groetnis Sem!

Ik heb zin om jullie weer te zien, maar stiekem wil ik hier nog wel een paar weekjes blijven. Morgen zal ik nog even wat souvenirs kopen op de zwarte markt. Zetten jullie de frituurpan alvast klaar? Harm-Jan

Hoii iedereen! Ik heb echt super veel genoten van de afgelopen 2 weken. De werkdagen afgesloten met kinderwerk. Helaas moeten we morgen weer terug naar Nederland. Nog wel wat souvenirs inkopen bij de zwarte markt. Tot zaterdag, Niels!

Hey iedereen! Het was hier echt geweldig, maar jammer genoeg vlogen de 2 weken snel voorbij. Morgen ga ik nog lekker souvenirs voor jullie kopen. Stiekem miste ik jullie best wel, alleen school niet ;). Groetjes Leon!!! P.S. Zet de frituurpan alvast aan.

Heeehallooo, nou zaterdag komt nu dan toch wel erg dichtbij. Ik heb zeker zin om weer thuis te komen en iedereen weer te zien maar de sfeer hier in Zuid-Afrika achterlaten is jammer. Maandag ook weer school :’) dus ik ga nog even genieten van mijn laatste uurtjes en see you soon mensen Groetjes Eline.

Vandaag weer kinderwerk gedaan, ik geniet er echt van om onder de mensen te zijn hier, morgen de laatste keer (voor nu?). Ga de sfeer van hier wel missen. Zaterdag kom ik ook weer lekker de kou in, tot dan! Liefs, Esther

Hallootjes! Ik heb het hier echt enorm naar mijn zin gehad, maar ik heb toch ook wel zin om weer naar huis te gaan. Ik zie jullie snel!! Dikke knuffel, Maritza xx     P.S.: Patat gaat er best wel in 😉

Vandaag weer schack-repair gedaan. Heb echt het gevoel dat we iets van ons hier achter hebben gelaten en echt een impact hebben gehad. Wil niet weg maar kan ook niet wachten om jullie allemaal weer te zien! Groetjes Henk, PS ik verwacht nog steeds dat we zaterdag frituren
Het is zo gek om te bedenken dat het einde al voor de deur staat. Ik heb zo veel te vertellen, maar het gaat nog een paar dagen duren voordat ik het echt goed zal kunnen vertellen. Ik denk dat ik de hele dag slaap zaterdag, pap. Doeg. Xx Laurian. PS. Kan ik komende week schaatsen?

Heey allemaal, het einde is dan nu in zicht, na 2 geweldige leuke drukke maar ook leerzame weken gaan we dan morgen weer naar huis. Het zal wel weer een lange reis worden maar dat gaat vast en zeker goed komen. Tot zaterdag! X Elise

Deze twee weken vlogen voorbij en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik hoop dat Juliët niet alweer twee dagen van tevoren loopt te huilen. Ik verwacht trouwens wel een knuffelscène van Max. Dit is ook de eerste keer dat ik mijn verjaardag in een warm land ga vieren en heb vandaag zelfs gebraaid(bbq). Ik heb zin om jullie allemaal weer te zien en tot zaterdag! Liefs, Marilène

Hey iedereen. Het is hier echt geweldig. Het weer, de natuur, de ervaringen en emoties het is niet te beschrijven hoe erg ik het hier naar mijn zin heb. Ik vind het ook best jammer dat ik morgen alweer naar het ijskoude Nederland moet. Heb wel zin om jullie weer te zien en alle verhalen uit te wisselen! Liefs David

Heyy, het is bijna tijd om weer te knuffelen op Schiphol, tot dan nog heel veel plezier in de vriezer die Nederland heet. Ik wil hier nog niet weg maar ik heb heel veel zin om jullie allemaal weer te zien. Tot zaterdag! Kus, Emma.

Dan namens de mannen Pim, Wim en Jan. Lijkt net op Pim Wim Pet 🙂 Onze laatste nacht op de Witte Duif. De projecten zijn vandaag afgesloten, morgenochtend nog een steen plaatsen met de namen van de groep en dan richting Johannesburg. Voor nu hou ik het kort en hoop morgen onderweg de laatste blog te sturen,

Jan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch