Scholenreis 2016 weer veilig thuis

Zaterdagmorgen 27 februari 2016 , half twaalf, Schiphol Airport: De deuren van Arrivalhal 3 schuiven open. Een groot gejuich stijgt uit de meer dan honderd geduldig wachtende familieleden. Gekleed in hun blauwe SHIBtenu’s, met oranje tassen, komen de 30 JFC leerlingen met hun 5 begeleiders Nederland weer binnen stappen. Ouders en andere familieleden sluiten hun kinderen weer in de armen.  Na een reis van ongeveer 24 uur is de missie voltooid.

We zijn dankbaar voor wat deze groep heeft mogen doen: Gods liefde uitstralen naar mensen in de sloppenwijk. Dankbaar voor de goede zorgen van de stafleden, dankbaar voor een behouden terugkeer. God is goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch