Jetze Baas koninklijk onderscheiden

Lintje voor Jetze BaasVrijdag 26 april… Jetze Baas, bestuurslid van SHIB, was er vast van overtuigd dat hij met Gerhard Wilts naar een SHIB-afspraak in Bilthoven zou gaan. Pas bij het gemeentehuis in Barneveld kreeg hij in de gaten dat er iets anders aan de hand was.

Beduusd liet hij het allemaal over zich komen. Burgemeester Asje van Dijk verklaarde dat het ‘de koningin behaagd had’ om Jetze koninklijk te onderscheiden voor zijn veertig jaren durende inzet voor het gereformeerd basisonderwijs en voor stichting De Luisterpost. Ook werd Jetze geprezen voor zijn werk bij SHIB.

Bij de bijeenkomst waren onder anderen zijn vrouw Hieke en negen van hun tien kinderen. Namens SHIB heeft voorzitter Gerhard Jetze gefeliciteerd en hem een flesje oranjebitter cadeau gedaan.

Lintje voor Jetze Baas  Lintje voor Jetze Baas Lintje voor Jetze Baas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch