Uitzwaaiavond jongerenreis

Komende vrijdag 3 augustus start de jongerenreis 2012 naar Zuid-Afrika. Voor sommigen niet de eerste keer, maar voor de meesten wel de eerste keer zo’n grote onderneming. Het is mooi om de motivatie en het verlangen te zien en horen van de jongeren, om zich dienstbaar in te willen zetten voor ontwikkelingswerk en voor onze naaste ver weg.

Graag willen we u en jou uitnodigen om op donderdag 2 augustus om 19.30 uur aanwezig te zijn bij de traditionele “uitzwaaiavond”; een samenzijn waarin kort verteld wordt wat we gaan doen en waar gebeden wordt voor deze reis. Uw en jouw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Adres: kerkgebouw De Burcht, Van Schothorststraat 24 in Barneveld. Er is koffie na.

Van harte welkom en hartelijke groet namens de staf van de jongerenreis,

Dirk van de Brink, Bertha Kleine, Talitha v.d. Stolpe, Popke Hooghiemstra en Gabriëlle van de Beek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch