Snoeien voor het goede doel

De oktobergroep heeft bij het Nederlands Dagblad een snoeiklus uit mogen voeren. Op vrijdagavond werd door zes mensen begonnen met het grove snoeiwerk. Zo kwam er in de tuin van het Nederlands Dagblad behoorlijk wat meer licht, zeker op het terras. Als de zomer zich wat meer toont, kunnen de medewerkers ook nog genieten van het zonnetje. Ook werden vrijdagavond vast een tweetal karren volgeladen zodat die zaterdagochtend snel  afgevoerd konden worden. Zaterdagochtend werd met man en macht gewerkt om wat er allemaal nog lag op te ruimen en af te voeren.

Al met al een mooie klus die een leuk bedrag opleverde voor het project. Onze contactpersoon bij het ND was tevreden, en zou ons na de zomer graag nog een keer terugzien. Dat doen we natuurlijk graag. Want dit soort klussen zijn gewoon leuk om met een groep aan te pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch