Staptoere voor jongerenreis

Recent heeft Geanne Ruitenberg (deelneemster van de jongerenreis volgende maand) samen met haar vader een staptoere (=wandeltocht in het Zuid-Afrikaans) georganiseerd. Haar vader organiseert onder de naam Human-Care een aantal wandeltochten en hardloopwedstrijden in het jaar. Omdat Geanne dit jaar mee gaat met de jongerenreis van SHIB, besloot haar vader dat hij de opbrengst van één van zijn wandeltochten aan SHIB wilde geven als zijn dochter meehielp met organiseren. En dat wilde Geanne wel!

De wandelaars konden 6,7 km of 4 km lopen voor € 5,-. Er waren zelfs mensen die beide tochten gingen lopen. Een uur voor de inschrijving werd het gelukkig droog. Men kon aan de hand van een routebeschrijving en een quiz onderweg de route lopen. Toen iedereen op weg was ging het helaas wel even heel hard regenen, maar de deelnemers hielden de moed erin. “Alles voor het goede doel” werd er gezegd. Na afloop kon iedereen koffie, thee of fris krijgen tegen een kleine vergoeding.

In totaal heeft Geanne met de wandeling € 530,- opgehaald. Daarnaast heeft ze ook met de wijnactie meegedaan. Deze verliep heel erg goed, mede doordat Visgilde Foppen uit Putten de wijn ging schenken en verkopen in de lunchroom. Ook heeft ze veel dozen verkocht aan particulieren. Hiermee heeft Geanne € 560,- opgehaald, waardoor ze dus in totaal € 1.090,- heeft opgehaald met deze twee acties. Goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch