Tuinkamerconcert met Remco Hakkert

Remco Hakkert (in samenwerking met Jan van Maanen) geeft zaterdag 1 september een uniek intiem tuinkamerconcert. In de sfeervolle ommuurde tuin van Hovenierscentrum de Briellaerd zal hij rustig Nederlandstalige aanbiddingsmuziek brengen.

Laat u daarnaast verwennen met verfijnde hapjes, drankjes en bijzondere wijnen.Dit unieke tuinkamerconcept is ontstaan doordat een aantal mensen, waaronder Jan en Remco, willen luisteren naar Gods stem. Jan gaat in het najaar met SHIB op reis, en organiseert dit bijzondere concert op zaterdag 1 september van 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de najaarsreis van SHIB naar Zuid-Afrika. Kaarten zijn € 25,- per persoon. Reserveren kan via briellaerd@gmail.com of j.v.maanen@hetnet.nl. Na reservering ontvangt u een bevestigingsmail.

Voor meer informatie: Hovenierscentrum De Briellaerd, Plantagelaan 20, Barneveld, Jan van Maanen, 06 – 52 66 68 28.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch