Paasbrodenactie oktobergroep een succes

De groep die in oktober in Zuid-Afrika aan de slag hoopt te gaan, heeft in de weken voor Pasen paasbroden verkocht. Een actie die op diverse plaatsen in Nederland zijn sporen heeft nagelaten. Uiteraard in de woonplaatsen van de deelnemers, maar doordat een groot bedrijf besloot een van de deelnemers te ondersteunen kwamen de broden op diverse plaatsen door heel Nederland terecht. Van Meppel tot Bergen op Zoom.


In totaal werden ruim 750 paasbroden verkocht, waar zowel de deelnemers als de afnemers heel tevreden over waren. Diverse bedrijven besloten hun personeel te trakteren en zo SHIB te ondersteunen. Zo werden er enkele honderden broden in Utrecht afgeleverd en de rest belandde bij Joke en Ton Veldhuizen, de reisleiders van de oktoberreis, in de garage om van daaruit verder gedistribueerd te worden. Al met al weer een geslaagde actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch