Vlaggetjes maken voor SHIB

Eén van de deelneemsters van de reis komend najaar is Alie Heuver. Het is niet de eerste keer dat ze mee gaat met SHIB, maar keer op keer is ze enthousiast! Ook voor deze reis moet er weer geld bij elkaar verzameld worden, om zodoende een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het bouwen van de kleuterschool in Borolelo.

Alie vertelt: “Na het maken van het boxkleed voor mijn kleinzoon hield ik restjes stof over met leuke Hollandse motiefjes. Daarvan heb ik een kleurige 6 meter lange vlaggetjeslijn gemaakt. Nadat ik een foto op Facebook had geplaatst, kwam de vraag of ik ze niet wilde verkopen.”. Dit bleek een goed idee.

“In eerste instantie heb ik ze aan familie verkocht, maar nadat mijn man een vlaggetjeslijn meegenomen had naar zijn werk begon het pas goed. Hij verkocht er 15, ook in de vorm van voetbalvlaggetjes voor het EK.”. Alie kocht daarvoor volop stof in, en het naaien kon beginnen. “In totaal heb ik ongeveer 200 meter vlaggetjeslijn gemaakt en is er rond de € 300,- overgemaakt naar SHIB.”. Geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch