Jongerenreis zomer 2012 gaat door

Vandaag is besloten dat de jongerenreis in de zomer van 2012 doorgaat! De reis zal waarschijnlijk plaatsvinden in de laatste weken van de basisschoolvakantie.

Goed nieuws voor iedereen die zich al heeft opgegeven. Iedereen die zich al heeft aangemeld krijgt een bevestiging per mail, en daarnaast wordt komende week bekend gemaakt wanneer de eerste vergadering is.

Inschrijving voor deze jongerenreis is nog mogelijk. Dus, heb je zin om je handen uit de mouwen te steken, iets te betekenen voor je medemens, een prachtig land te bekijken, kortom een paar fantastische weken te hebben? Geef je dan op of mail ons voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch