Goed gesprek met de burgemeester van Kgetleng Rivier

Tijdens de bestuursreis vorige week hebben de twee bestuursleden van SHIB goede gesprekken gehad met diverse mensen van o.a. de gemeente Kgetleng Rivier (waar Koster / Reagile en Swartruggens / Borolelo onder valt). Met de burgemeester, Kim Medupe, is uitgebreid gesproken over de gemeenschap, de plannen, de moeilijkheden en de uitdagingen die er liggen. Waar samenwerking mogelijk is, zullen de kansen benut moeten worden. De burgemeester is daarvan ook overtuigd. Ze wil in de toekomst graag gebruik maken van de mogelijkheden die SHIB de gemeenschap kan bieden. Deze positieve vrouw lijkt een aanwinst voor Kgetleng Rivier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch