Willemien Olivier in Barneveld

Aanstaande zondag 4 september is Willemien Olivier uit Zuid-Afrika in Barneveld. Diverse groepen hebben de afgelopen jaren op het landgoed van Koos en Willemien gebivakkeerd. Willemien bezoekt om 11.00 uur de kerkdienst bij de Burcht (Van Schothorststraat 24).

Na deze kerkdienst is er voor een ieder die dat wenst gelegenheid Willemien te ontmoeten. Dit kan van 12.30 tot 14.30 uur in de Bron. Het adres is Dr. Kuyperlaan 10.

Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen (voor de catering), ontvangen we graag uw reactie als u zondag aanwezig bent. Er worden nog mensen voor de catering gezocht, dus mocht u willen helpen dan kunt u dit ook aangeven in uw mail. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of mailen naar info@shib.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch