[2010okt] Rustdag

Zondag, vandaag een lekker rustig dagje. We slapen lekker uit tot half 8. Om 9 uur vertrekken we naar een plaatsje een uur verderop. De reis is erg schokkend, letterlijk! Het asfalt houdt op een gegeven moment op en we moeten verder op een hobbelweg wat niet zo comfortabel is. Het komt er op neer dat we ons verbazen dat we er veilig aankomen en onderweg geen bus-onderdelen verloren zijn.

We bezoeken een kerkdienst in een kerkgebouw van een zwarte gemeente, wat eigenlijk een uitgebouwde shack is. Dit is wel even wat anders als de kerk van vorige week! Het orgel is vervangen door een zanger en zangeres, drumstel en keyboard wat een totaal andere sfeer geeft. We worden hartelijk begroet door de gemeenteleden en de voorganger. Het is een swingende kerkdienst. We zingen, klappen en dansen. Er is een hoog “Halleluja” en “Amen” gehalte! We zingen ook nog een leuk opwekkingslied voorin de kerk, wat vanzelfsprekend met een daverend applaus wordt afgesloten. De kinderen van de gemeente komen in groepen binnen om liederen te zingen en teksten op te zeggen. Al met al is het een enerverende dienst! Aan het eind worden we door de gemeenteleden uitgezwaaid en rennen een aantal jonge kinderen nog een eindje met de bus mee.

Eenmaal thuis genieten we eerst van een uitgebreide warme maaltijd. Daarna hebben we de middag voor ons zelf en kunnen we lekker ontspannen. We doen van alles, lezen, ons dagboek bijwerken en een aantal van ons neemt zelfs nog een duik in het zwembad van Gerard (zoon van Koos en Willemien). Zo genieten we allemaal van een de vrije zondag en doen we weer energie op voor de komende werkweek.

Henk: Lieve Annie, kinderen en kleinkinderen en andere bekenden. Het gaat goed hier. Bedankt voor jullie berichten. Fijn dat jullie mij volgen. Groeten, Henk.

Grianne: Lieve Harro, bedankt voor je berichtje! Lief 🙂 Froukje en Irene, jullie nog gefeliciteerd met jullie verjaardag en beide Gods zegen toegewenst voor het nieuwe levensjaar!! Wat leuk dat jullie de blog ook lezen. De groetjes!!

Jan-Jaap: Hoi allemaal, hier gaat het prima, vandaag lekker gezwommen en even uitgerust. We hebben weer heerlijk gegeten Titia, heel veel liefs voor jou 🙂 en een baie (erg) dikke knuffel! Ik hoop dat je lekker uitgerust bent vandaag.

Marianne: Hoi lieve mensen, al weer een ruime week voorbij maar geniet nog steeds van alle nieuwe indrukken en de prachtige omgeving. Morgen weer op de bouw werken en in de middag heb ik een shackbezoek. Ninha bedankt voor je lieve berichtje! Veel liefs Marianne.

Hill: Liefs en knuffels van Omi aan iedereen in Nederland en Australië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch