SHIB lanceert nieuwe website

Na een lange periode van vergaderen, teksten schrijven, foto’s uitzoeken, fotoshoppen en programmeren is het dan zo ver… de nieuwe website van SHIB is een feit. Helemaal klaar zijn we nog niet, maar we hopen in de komende weken de laatste puntjes op de i te kunnen zetten.

De oude website voldeed al langere tijd niet meer aan onze wensen. Bezoekers verdwaalden in de gigantische hoeveelheid informatie en het plaatsen van nieuwe berichten koste veel tijd. Met de komst van deze nieuwe website zijn die problemen verleden tijd. Mocht u onverhoopt tegen niet werkende links of andere problemen aanlopen dan horen wij dat uiteraard graag.

Alle nieuwsberichten zullen vanaf nu ook via Twitter te volgen zijn.

Veel surfplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch