Verslag informatieavond 19 januari

Op dinsdagavond 19 januari organiseerden we een informatieavond voor geïnteresseerden in het werk van stichting, en met name de aanstaande reis in oktober.

Projecten
Voorzitter Gerhard Wilts opende de avond met gebed en het lezen uit de bijbel, waarna Frans van der Stroet (projecten) met enthousiasme de plannen voor de komende reizen presenteerde. Na de voltooiing van de Welcome Home Nursery School in oktober 2009 willen we onder andere gaan bijdragen in de bouw van een activiteitencentrum voor gehandicapten en een crèche.

Financiën
Vervolgens was het de beurt aan Cor van de Pol (financiën) die vertelde met dankbaarheid terug te kijken op 2009.  Lange tijd bestonden er grote zorgen rondom de financiële situatie van SHIB, nadat het laatste project twee jaar eerder klaar was dan gepland. Dit betekende ook dat SHIB twee jaar minder de tijd heeft gehad om te kunnen sparen. Zo kon er een tekort ontstaan van zo’n 15.000 euro. Toch kon 2009 afgesloten worden met een positief banksaldo van 5000 euro. Dit is te danken aan giften van diverse particulieren en bedrijven, maar boven alles aan God die ons werk zo overduidelijk zegent. Voor inzicht in de geldstromen binnen SHIB kunt u terecht op de pagina ‘Jaarverslagen‘ of contact opnemen met Cor van de Pol.


Oktober 2010
Ton Veldhuizen (reisleider 2010-okt) liet de aanwezigen een indrukwekkend filmpje zien, waarna hij meer vertelde over de locatie van verblijf en dagelijkse gang van zaken. Daarnaast wees hij op de mogelijkheid tot aanmelden voor de reis via deze website.

We zongen samen het lied ‘Samen in de naam van Jezus’ waarna Martine Voogd (secretaris & administratie) de avond afsloot met een gebed. Na afloop werd er onder het genot van een kop koffie nog lang nagesproken over de geplande reizen, SHIB en Zuid-Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch