Oktober 2023 – Volwassenreis

Oktober dit jaar hoopt de volwassengroep de reis naar Zuid-Afrika te maken. Deze keer bestaat de groep uit 28 mensen, precies uit 14 vrouwen en 14 mannen. Afgelopen maanden is de groep een aantal keren bij elkaar geweest om elkaar een beetje te leren kennen, maar met als hoofddoel om informatie te krijgen over de reis, zodat iedereen zich goed kan voorbereiden. Het is een hele mooie groep geworden. Mensen die allemaal hetzelfde doel nastreven. Iets willen betekenen voor de armste in Zuid-Afrika door ‘de handen uit de mouwen steken’ en te bouwen aan het Christ Crisis Centre. Natuurlijk gebeurt er in zo’n reis veel meer. Het is naast een hele belevenis een mooie en indrukwekkende ervaring. In september staat nog een teambuildings dag gepland. We hopen dan begin oktober daadwerkelijk op reis te gaan. Wil je ook een keer mee? Neem dan, via de website van SHIB, contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch