Start van reisblog

Als de groep in Zuid-Afrika is, komen hier de dagverslagen met foto’s.

We snappen dat het thuisfront graag foto’s en verhalen wil zien, en vooral wil weten of het goed gaat. We doen onze best om hier aan tegemoet te komen. Houd er echter rekening mee dat in Zuid-Afrika tijdens zo’n project niet alles even makkelijk loopt als we hier gewend zouden zijn.

Wist je dat jullie berichtjes bij de dagverslagen kunnen achterlaten? Die worden aan het einde van de volgende dag geprint en aan de deelnemers gegeven als ze terugkomen van bouw, kinderwerk en shackrepair.

Je kunt onderaan dit bericht alvast oefenen hoe dit werkt. Bijvoorbeeld handig om je gegevens op te slaan zodat je dat niet aldoor opnieuw hoeft intoetsen. Gebruik je eigen voor- en achternaam zodat ‘jouw’ deelnemer jouw berichtjes ook herkent en snel kan vinden.

AGENDA

15 februari: 19:30 uitzwaaiavond op het JFC (paspoorten moeten worden ingeleverd!)
16 februari: 05:15 vertrek vanaf JFC met bus naar luchthaven (bus vertrekt echt stipt om 05:30)
16 februari: 10:20 vlucht KL591 vanaf Schiphol (AMS)
16 februari: 22:05 aankomst in Johannesburg (JNB)

02 maart: 23:55 vlucht KL592 (JNB)
03 maart: 10:10 aankomst op Schiphol (AMS) waar jullie ze mogen opwachten
en meenemen naar huis

Hieronder kun je dus berichtjes achterlaten als test -> SUCCES !!

6 Responses to “Start van reisblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch