Informatiebijeenkomst jongerenreis 2020

In de zomer van 2020 wordt er weer een jongerenreis georganiseerd naar Zuid-Afrika. Wil je graag meebouwen aan het Christ Crisis Center? Een lach op het gezicht van kinderen toveren? Of twijfel je nog of het wel iets voor jou is? Op maandag 2 december 2019 wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar je terecht kunt met al je vragen over deze reis. De avond zal van start gaan om 19.30 uur in basisschool de Bron, dr. Kuyperlaan 10 in Barneveld.

Weet jij al wel zeker dat je op 6 augustus 2020 met SHIB wilt vertrekken naar Zuid-Afrika, dan kan je jezelf ook al opgeven voor de reis via het formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch