Kom ons gaan

Mijn eerste blog op weg naar Zuid Afrika. “Kom ons gaan!” We mochten na een prachtige uitzwaaiavond op stap gaan. Op weg naar het avontuur van Zuid Afrika.


Het blijft voor iedereen of je nu voor het eerste mee gaat of al voor de zoveelste keer een gave ervaring. Maar de reis opzich is ook al een hele ervaring. Vanaf het moment dat we uit de bus stapte hebben we alleen maar in de rij gestaan, ja je moet er wat voor over hebben. Nu ik dit schrijf zitten we op Abu Dhabi. Een soort van vluchthavenoase in een grote zandbak. Wat je opvalt zijn de megavliegtuigen die je hier ziet. Eigenlijk alles wat je hier ziet of koopt is groot en duur. 4 XXL Bekers cappuccino 2 XL beker groene thee en is L beker decaf kost een slordige € 40,00 maar wel lekker. En wat voor lol heb je eraan om hier weer gelijk in een MAC Donalds te stappen alsof je gewoon aan de A30 zit!

 

Er wordt wat af geplast, zou het spanning zijn. Maar we genieten van jullie kids en nog even en we duiken weer in de volgende Jumbotoestel op weg naar Joburg ze kijken al naar ons uit.

 

Deze vlucht duurde langer omdat we weer tijd moeste goedmaken om weer op dezelfde tijd als jullie in Joburg aan te komen. Maar wat waren we snel door de controles en in de bus op weg naar de Witte Duif. Rond 21.300 uur kwamen we daar veilig aan en God dankbaar voor zijn zorg onderweg. Onze gastheer en dame Wouter en Cheryl stonden ons op te wachten met een pan soep, broodjes en koffie of thee. Maar natuurlijk wilde iedereen z’n kamer inrichten. Maar nu ik dit schrijf is de Witte Duif stil, morgen een nieuwe dag het ga jullie goed.

Jan

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch