We zijn er en hoe…

Na een avondje goed studeren op “My Lighthouse” zijn we klaar voor vertrek.

Om drie uur verzamelen we, nemen we afscheid en vertrekken we naar Schiphol voor de eerste vlucht. Door de vertraging van de eerste vlucht, rennen we als groep van gate A naar gate Z en halen we de tweede vlucht op het nippertje. Na deze vlucht vol turbulentie, weinig slaap, redelijk goed eten en een aantal borrelende darmen, komen we veilig aan in Johannesburg.

 

We gaan één voor één door de douane en nadat we het hemd van het lijf zijn gevraagd, lopen we door naar de bagageband. Daar blijkt dat 12 tassen de vlucht hebben gemist. Wat volgt, is leuren en wachten, wachten, wachten bij de balie en o ja, nog eens wachten. Na 20 potjes “Hallie Gallie” komt de bus ons ophalen. Half 12 vertrekken we en om vier uur komen we aan op de Witte Duif. Nu genieten we van het uitzicht en de stilte in afwachting van een heerlijk diner.

 

Pim:

Top daggie gehad. Veel gewacht, veel gelachen, niet geslapen.

 

Gijsbert:

Hallo allemaal, het was tot nu toe allemaal super leuk en gezellig. Het was een lange reis, maar ik ga het hier super naar mijn zin hebben.

 

Judith:

Lieve allemaal, genietend van de rust en de prachtige natuur! Het is soort van thuiskomen, net alsof ik hier nooit ben weggeweest. Fijn weekend en veel liefs van Ardjan en mij. PS. Naomi alvast gefeliciteerd met je verjaardag.

 

Albert:

Hallo iedereen die me volgt. Ik vermaak me prima, heb niet geslapen en heb enorm veel zin in de komende tijd. Tot ziens!

 

Rianne:

Dag lieve paps, mams, opa’s, oma’s en vrienden. Jaja, de reis zit er weer op. Het is hier echt weer prachtig en veel genieten. Ik zie uit naar jullie berichtjes. En Marjolein: alvast gefeliciteerd met je verjaardag (namens ons allemaal). Liefs van mij.

 

Liesa:

Hoi hoi allemaal, vandaag zijn we aangekomen bij ons huis voor de komende twee weken. Het is hier super mooi en de groep voelt nu al aan als een hechte vriendengroep. Dikke knuffels, pap, mam, Suus, opa’s, oma’s en vrienden! X Liesa

 

Gillian:

Hey allemaal, ik heb een prima vlucht achter de rug. Toch voelt het ook wel weer gek om weg te zijn. Dikke kus en ik hoop van jullie te horen! XXX Gill

 

Jorieke:

Ha lieve Marco en ander thuisfront! Geniet van volle teugen: immense uitzichten, stilte die om je hoofd tettert en mooie avonturen in het vooruitzicht. Hou van jullie en mis je! <3

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch